El Submarí se solidaritza amb Nepal
El Submarí se solidaritza amb Nepal

ACF FOTOGRAFÍA

El Villarreal va lluir una samarreta especial a favor de la cooperació amb el país asiàtic, afectat per un terratrèmol

Les plantilles de Villarreal i Elche es van sumar a la iniciativa solidària proposta per la Fundació de Futbol Professional al costat de la LFP i a UNICEF en suport de la infància afectada pel terratrèmol de Nepal. Així, els jugadors del conjunt groc i franji-i-verd van saltar a la gespa del Madrigal amb una samarreta especial en la qual es podia llegir “UNICEF 38080” en la part posterior amb la finalitat de que els aficionats col·laboren amb els seus donatius. A més, en els prolegòmens del xoc, es va instal·lar una lona sobre el terreny de joc en el qual es podia llegir el missatge “EL FUTBOL PROFESSIONAL AMB NEPAL. ENVIA UNICEF Al 38080”.

Gràcies a la cooperació de la nostra societat, UNICEF ja ha enviat més de 85 tones mètriques d’ajuda humanitària, incloent tendes de campanya, lones de plàstic, mantes i medicaments vitals. Aquesta setmana arribaran a Kàtmandu altres dos avions amb altres 80 tones de subministraments gràcies al finançament de la Comissió Europea.

A més, la gran contribució a través dels sms al 38080 ha permès subministrar d’aigua potable a més de 124.000 persones, recaptar 2 milions de suplements de vitamina i 18 tones de galetes amb alt contingut energètic, enviar 6 kits sanitaris d’emergència que cobriran les necessitats d’unes 180.000 persones durant un mes i crear 22 espais d’amics de la infància per a ajudar a més de 2.200 xiquets, entre moltes altres coses.

Donada la gran magnitud del desastre que va assotar el país asiàtic fa 13 dies, La Lliga anima a tots els seguidors del futbol professional a realitzar un petit esforç col·lectiu, que pot convertir-se en vertadera ajuda per als xiquets afectats pel terratrèmol. Uneix-te a #ElFutbolConNepal!

Compartir.