El Sansan Festival’18 promet espectacle
El Sansan Festival’18 promet espectacle
HOYOYO

El festival, emmarcat en Endavant Cultura, se celebra el dijous, divendres i dissabte a Benicàssim

Comença la gran festa musical del Sansan Festival 2018! L’esdeveniment musical, que comença aquest dijous, se celebrarà a Benicàssim fins el dissabte 31 de març. Per a la present edició, el festival ha confeccionat un cartell d’excepció, que comptarà amb més de 30 grups i artistes de música electrònica i indie, entre els quals destaquen noms de la talla de Lori Meyers, The Royal Concept, Iván Ferreiro, La MODA, Sidonie, The Zombie Kids, Ojete Calor o Celtas Cortos.

Per si fos poc, el SanSan Festival celebra aquest any el seu cinquè aniversari. L’esdeveniment musical de Setmana Santa a Benicàssim compleix cinc anys amb magnificència. Cal ressaltar que l’oferta musical s’unirà a la programació cultural i gastronòmica de la localitat, amb el propòsit que els assistents al festival puguen viure una experiència immillorable durant la seua estada al festival.

Així mateix, gràcies a la iniciativa d’Endavant Cultura impulsada pel Villarreal CF, els aficionats del Submarí han pogut gaudir d’un 30% de descompte en l’abonament general del Sansan Festival. Una oportunitat per lluir els colors i gaudir de la millor música.

Compartir.