El Playas aconsegueix el doblet en el cadet

PLAYAS DE CASTELLÓN

El club d’atletisme suma el seu desè títol en el 2014

El Club de Atletismo Playas de Castelló, patrocinat pel Villarreal CF, ha aconseguit el seu desè títol del 2014 en les pistes de la Universitat Jaume I, en aconseguir els dos títols en joc en la X edició del Campionat d’Espanya de Clubs Cadet. Per a l’equip masculí ha sigut el seu 8º títol, mentre que per a les xiques, el 4º. La competició ha sigut tan llarga (cinc hores i mitjana) com a emocionant, a causa de la igualtat entre els millors quipos nacionals.

L’equip masculí, sense grans figures (tan solament es va vèncer en 4 de les 19 proves de les quals constava el programa), va tenir un gran nivell mitjà i als 8 punts aportats pels triomfs de Marc Boíx en 300 tanques i Iñigo Torres en javelina cal destacar que els relleus van estar impressionants, millorant els dos les marques que van fer en plena temporada, el de 4 x 100 amb 46,10, integrant l’equip César Jara, Pablo Illán, Kevin Sánchez i R. Liu i el de 4 x 300 que amb 2,30,64, milloraven en 10” la marca que tenien i aconseguien la millor marca d’Espanya, estant integrat el quartet per Lucas Alonso, Alex Benavent, Raúl Schlecht i Marc Boix. Un altre dels atletes més destacats va ser Carlos Muñoz, que en els 1.500 obstacles tutege al Campió d’Espanya de la disciplina i va ser a punt de vèncer-li i amb un gran registre de 4,26,95 s’ha col·locat amb la 4º millor marca d’Espanya de la temporada.

L’equip femení partia com a favorit i pràcticament des de l’inici de la competició va estar dominant la competició, però al final amb algunes proves en les quals no es van aconseguir els punts esperats i la desqualificació del relleu de 4 x 100 per lliurar fora de zona el testimoni, es van escurçar les diferències, però així i tot es va arribar a l’última prova, el 4 x 300, amb el títol assegurat.

La temporada acaba la setmana vinent a Saragossa amb la celebració del Campionat d’Espanya de Clubs Juniors. No obstant açò, al marge del que facen els equips junior, la temporada del Playas en els Campionats de Clubs cal qualificar-la d’impressionant, ja que s’han aconseguit 10 títols de Campió d’Espanya, 4 subcampionats i 5 tercers llocs. És a dir 19 podis en Campionats d’Espanya d’equips. A més històricament, des de 1996 en què es va aconseguir el primer títol, el Playas summa ja 103 títols de Campió d’Espanya per equips.