skip to content
El Platges, al Nacional Juvenil
El Platges, al Nacional Juvenil
PLAYAS CASTELLÓN

L’equip de La Plana lluitarà per ser el millor club nacional de la categoria

El Platges de Castelló, equip amb el qual col·labora el Villarreal CF, disputarà el Campionat d’Espanya Juvenil que se celebra a Valladolid aquest cap de setmana. L’equip castellonenc estarà representat amb 44 atletes -25 homes i 19 dones- que han aconseguit la mínima de participació que ha imposat la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. El club viatja amb l’objectiu de proclamar-se de nou el millor equip de la categoria i tornar a Castelló amb quinze metalls. 

En la categoria masculina, les opcions de medalla pels del Platges passen per Antonio Criado en els 1.500 metres, German Castel que competirà en els 2.000 metres obstacles i els decathletas Izán Ahicart i David Gómez, entre uns altres. Per la seva banda, en la competició femenina es compta amb la velocista Alba Gomis en els 100 metres, la triplista internacional Nuria García i la heptathleta Carmen Ramos, entre unes altres. 

Elena Moreno trenca el crono dels 400 metres

L’atleta de l’equip de La Plana, Elena Moreno, ha aconseguit una extraordinària marca en la prova de 400 metres en parar el crono en 53,72 en el control que ha organitzat la Federació Madrilenya. D’aquesta forma, l’esportista millora en més de dos segons la seva marca personal i podria participar en el Campionat d’Europa de Zurich si el quartet nacional de 4×400 aconsegueix classificar la prova.

Torrijos i Sarrapio aconsegueixen la mínima per a l’Europeu

Els triplistes del Platges, Pablo Torrijos i Patricia Sarrapio, competiran en el Campionat d’Europa que se celebra en localitat suïssa de Zurich. Tots dos atletes van aconseguir la mínima que dóna accés a la competició europea que se celebra el proper mes d’agost. Pablo Torrijos va aconseguir un salt de 16,63 i, per la seva banda, Patricia Sarrapio va aconseguir els 13,96 que li donaven el bitllet per Zurich.

Bruno Hortelano, baixa per a la resta de temporada

El velocista del Playas, Bruno Hortelano, serà baixa pel que resta de campanya al no tenir temps suficient per preparar-se el Campionat d’Espanya i d’Europa. Recordar que l’atleta del club castellonense es va lesionar a la primavera, després d’un hivern fantàstic en el qual va aconseguir batre el rècord d’Espanya de 200 metres. 

Compartir.