El Platges, a per l’Europeu Júnior
El Platges, a per l’Europeu Júnior

PLAYAS CASTELLÓN

El club, patrocinat pel Villarreal CF, serà amfitrió de la competició

El Club Atletisme Platges de Castelló, entitat que manté un acord de col·laboració amb el Villarreal CF, exercirà el proper cap de setmana d’amfitrió de la Copa d’Europa de Clubs Júnior, en la qual els castellonencs aspiren a pujar al podi tant en categoria masculina com a femenina.

Malgrat les bones perspectives inicials, l’equip masculí tindrà difícil aconseguir el seu tercer títol, ja que haurà de suportar les baixes de diverses de les seues peces clau com Francisco López (110 tanques), Santi Pardo (3.000 metres) o Jon Gómez. Malgrat aquestes absències, el club presentarà en el seu equip a vuit internacionals espanyols, a un internacional polonès i a un internacional eslovac.

L’equip femení, per la seua banda, cercarà fer història pujant al podi. La seua millor actuació va ser la passada temporada en Brno (República Txeca), on les atletes es van fer amb un quart lloc. Amb un equip joveníssim i replet de juvenils, les xiques no podran comptar amb la fondista internacional Claudia Estévez.

 

Compartir.