El Pare Noel espera la teua carta en l’Estadi de la Ceràmica!
El Pare Noel espera la teua carta en l’Estadi de la Ceràmica!
||||

Els més xicotets tenen l’oportunitat d’entregar la seua carta al Pare Noel en la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica en la prèvia del partit enfront del Deportivo Alavés

El Pare Noel t’espera! En la prèvia del partit que es disputarà dimarts que ve en l’Estadi de la Ceràmica enfront del Deportivo Alavés (21.00 hores), els xicotets ‘groguets’ tindran l’oportunitat d’apropar-se a la Fan Zone de l’estadi i entregar la seua carta a el Pare Noel.

Per a això, els ‘groguets’ interessats poden aconseguir des de ja, bé a través de les Tendes Oficials del Villarreal CF de forma totalment gratuïta o bé descarregant-la en el document adjunt a aquesta notícia, les cartes que podran emplenar amb allò que més desitgen per a aquest Nadal i entregar-li-la en mà al seu estimat el Pare Noel.

El Pare Noel ‘groguet’ estarà en la prèvia del partit davant el Deportivo Alavés

Com és costum durant els últims anys i gràcies a la iniciativa Endavant Club Groguet, el Pare Noel acudirà vestit de groc i més ‘groguet’ que mai a la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica, instal·lada en la plaça adjacent al Fons Sud de l’estadi.

L’horari de les Tendes Oficials del Villarreal CF és el següent:

Tenda Oficial situada en l’Estadi de la Ceràmica (C/Blasco Ibáñez 2, 12540 Vila-real):

  • Dilluns a divendres, de 10.00 a 18.00 hores i dissabtes de 10.00 a 14.00 hores.

Tenda Oficial situada en el centre de Vila-real (Plaça Major 19, 12540 Vila-real):

  • Dilluns a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.
Compartir.