skip to content
El fruit de la solidaritat contra l’ELA
El fruit de la solidaritat contra l’ELA

HOYOYO

Aquest divendres se celebrarà l’acte de lliurament del xec a FUNDELA a la Ciutat Esportiva

La sala de premsa de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF acollirà aquest divendres, a partir de les 13.00 hores, l’acte de lliurament del xec solidari amb 5.000 euros donats pel club a FUNDELA (Fundació Espanyola per al Foment de la Investigació de l’Esclerosi lateral Amiotròfica) com a part de la campanya #DonaContraELA llançada pel Cadet A de la #CanteraGrogueta. A més, a aquests 5.000 euros, cal afegir els 4.814,84 euros recaptats pels propis jugadors del Cadet A amb la venda d’entrades per al partit davant l’Sporting i de la rifa solidària que ja van ser ingressats en el compte solidari que continua obert (ES22 0128 0290 4701 0003 6303).

A l’acte d’aquest divendres assistirà el vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, cos tècnic i jugadors del Cadet A, així com el president de FUNDELA, Jesús S. Mora, la vicepresidenta de FUNDELA, María Teresa Soles, i Javier Matallanas com a patró de la fundació.

La campanya #DonaContraELA està sent un èxit, tot i que encara queda molt camí per recórrer. L’objectiu és recaptar fons per a la investigació contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), una malaltia neurodegenerativa progressiva que afecta les cèl·lules nervioses del cervell i de la medul·la espinal i que pateix, entre d’altres milers d’espanyols, Carlos Matallanas.

La relació del Cadet A amb Carlos Matallanas ve des de la presentació de la iniciativa Endavant Igualtat, fa dues temporades, a la qual va assistir el seu germà, el periodista Javier Matallanas. La història de Carlos va impressionar als jugadors del Cadet A, que des de llavors han donat suport a la lluita contra el ELA amb un seguit d’iniciatives. De fet, les polseres solidàries de #DonaContraELA segueixen a la venda a les botigues oficials del Villarreal CF i en la Ciutat Esportiva groga.

Compartir.