El FIB inicia la seua edició més ‘grogueta’
El FIB inicia la seua edició més ‘grogueta’
VILLARREAL CF||||

Milers d’assistents a l’esdeveniment han rebut el seu ventall del Villarreal CF durant la jornada d’inauguració

El Festival Internacional de Benicàssim ha donat aquest dijous el tret de eixida a una nova edició. El Villarreal CF, col·laborador del FIB a través d’Endavant Cultura, no ha volgut perdre la inauguració d’una de les cites musicals més importants de l’any. Per això i per donar-li colorit a l’esdeveniment, el Submarí ha repartit milers de ventalls als assistents al Càmping VIP del festival.

A més, aquest divendres, els futbolistes groguets Mario Gaspar i Mariano Barbosa participaran en una divertida tanda de penals al costat d’una representació de 35 xiquets. Aquesta es durà a terme durant el descans del partit benèfic a favor de Save the Children al Camp Municipal Torre de Sant Vicent de Benicàssim aquest divendres 20 de juliol (17.00 hores). Les entrades per a aquest amistós amb fins solidaris tindran un cost de 3 euros i s’oferirà aigua o refresc gratuït als assistents.

Al costat del Villarreal CF, el patrocini de Coca-Cola i el suport de l’Ajuntament de Benicàssim, el FIB ha organitzat aquest divertit partit en què membres de The Vaccines, The Snuts i La Plata i altres convidats especials competiran a un equip de periodistes de diversos mitjans per recaptar fons per Save The Children. L’àrbitre del partit serà el excol·legiat internacional Juan Ansuátegui Roca. No t’ho pots perdre!

Compartir.