El Femení A promet espectacle
El Femení A promet espectacle
HOYOYO

Les jugadores grogues han començat aquesta temporada de manera excel·lent

L’èxit en el futbol no es mesura només pels resultats esportius, sinó que moltes vegades resideix en els valors que posa en pràctica l’equip per poder assolir els objectius establerts. Per això, l’exfutbolista i actual entrenadora del Femení A del Villarreal CF, Sara Monforte, ha marcat la il·lusió, l’esforç i l’esperit de companyonia com les línies mestres sobre les quals ha de créixer el Femení A aquesta temporada. “En el futbol és súper important el grup, de manera que més enllà dels exercicis habituals, busquem altres que fomenten la cohesió. Creiem que és important que totes se senten partícips”, assenyala.

Una fórmula exitosa de moment, ja que el Femení A, tot i la dificultat que alberga una categoria com és la Segona Divisió, encara no coneix la derrota. En quatre jornades, les ‘groguetes’ han aconseguit tres victòries i un empat, situant-se en la tercera posició de la taula. No obstant això, Monforte reconeix que cal mantindre els peus a terra: “Sabem que és una categoria molt difícil, en què somiar amb l’ascens és gairebé utòpic”.

Malgrat tot, el primer equip femení apunta ben alt, ja que en les ments de les jugadores només existeixen els termes ‘entrega’ i ‘esforç’. De fet, l’equip s’ha reforçat molt amb l’arribada de fins a huit cares noves. “El club aquest any ha fet un pas endavant perquè ha apostat per nosaltres i ens ha donat molts més recursos. Per això, ara nosaltres hem de donar 10 passos endavant i donar el 200%”, apunta la tècnica ‘grogueta’.

Components de l’equip: Lourdes, María Sanjuán, Vicky, Núria Sánchez, Albeta, Cami, Palomino, Marieta, Lara, Vilar, Laura, Jessi, Clara, Nerea Vicente, Cristina Díaz, María Dalmau, Silvia, Ana Roig, Sheila, Laura Royo, Colonques, Nerea Sánchez, Naiara i Aixa.

Entrenadora: Sara Monforte.

Per conèixer una mica millor a les integrants del Femení A del Villarreal CF tan sols cal punxar en la pestanya de vídeo situada just baix de la foto principal.

Compartir.