El Club Groguet t’apropa la diversió
El Club Groguet t’apropa la diversió

VILLARREAL CF

Fins a quatre centres escolars van gaudir de l’activitat Centre Groguet aquesta setmana

Fins a quatre centres escolars han gaudit aquesta mateixa setmana de l’activitat Centre Groguet. Els monitors del club infantil del Villarreal CF han tingut una intensa agenda per tal de portar la diversió als propis col·legis i també en rebre la visita dels més petits a la Ciutat Esportiva i El Madrigal. Una jornada que segur no oblidaran.

Els dos col·legis que van gaudir sense moure del seu habitual escenari són de Vinaròs. Fins allà es van desplaçar els monitors del club infantil del Submarí. Al Col·legi Divina Providència de Vinaròs, els alumnes de primària van gaudir d’activitats físiques amb els entrenadors del futbol base del Villarreal CF i a més, els alumnes d’infantil van rebre la visita inesperada de la mascota Groguet. Tots ells s’ho van passar d’allò més bé.

De la mateixa manera, el Col·legi Públic d’Educació Especial Baix Maestrat de Vinaròs també va gaudir del Club Groguet dijous passat. La mascota Groguet va visitar a alguns alumnes per les classes mentre un altre grup d’estudiants practicava activitats físiques dirigides pels entrenadors del futbol base del Submarí.

La Ciutat Esportiva del Villarreal CF i El Madrigal van rebre també el dijous a un grup de més de mig centenar de nens del Col·legi d’Educació Infantil i Primària Novenes de Calatrava de Borriana, que va gaudir de les instal·lacions del club i va conèixer als jugadors del primer equip groc gràcies a l’activitat Centre Groguet.

Els petits van realitzar una visita guiada per El Madrigal i van poder sentir el mateix que els seus ídols quan salten al camp pel túnel de vestidors. Igualment, l’Escola Infantil 5 Sentits de Villarreal, també va visitar les instal·lacions del Madrigal en una intensa i divertida jornada que va transcórrer al llarg de dijous passat.

Presentant un projecte solidari portat a terme pels propis alumnes, cada centre escolar pot gaudir de forma gratuïta de la visita del Villarreal CF a aquest col·legi per realitzar un entrenament semblant al dels futbolistes professionals, de viure un partit a El Madrigal, d’una visita guiada per l’estadi i d’una festa final de curs.

Els col·legis interessats en adherir-se a aquesta iniciativa només han d’escriure un correu electrònic a la següent adreça: groguet@villarrealcf.es.

 

Compartir.