Placeholder canvas
El club agraeix a la UME la seua lluita contra el COVID-19
El club agraeix a la UME la seua lluita contra el COVID-19
||||||

El Villarreal CF ha estés el servei de restauració gratuïta de la campanya #CuentaConmigo a la Unitat Militar d’Emergències

Tots juguem en el mateix equip. El Villarreal CF ha sumat a la Unitat Militar d’Emergències (UME) a la campanya solidària #CuentaConmigo, a manera d’agraïment per la seua lluita contra el COVID-19. D’aquesta manera, el club groc oferirà regularment els serveis de restauració gratuïta a aquest col·lectiu, tal com ja està fent amb el personal sanitari de l’Hospital de la Plana de Vila-real, el Centre de Salut Carinyena i el Centre de Tecnificació Esportiva, actualment adaptat a una instal·lació de suport davant la situació d’emergència sanitària.

La iniciativa #CuentaConmigo, impulsada pel club, el primer equip i la Fundació Carlos Bacca, també contribueix a garantir l’alimentació bàsica de les famílies amb escassos recursos i col·lectius en risc d’exclusió social amb la preparació de 200 menjars diaris en l’Estadi de la Ceràmica, que entrega a Càritas Vila-real perquè les distribuïsca entre la població més desfavorida i especialment afectada per la pandèmia del coronavirus.

El Villarreal CF lamenta profundament la situació actual i prega als seus afeccionats que actuen de manera responsable i solidària per a evitar la propagació del COVID-19. Així mateix, l’entitat ofereix a les autoritats sanitàries tots els mitjans que estiguen al seu abast per a sumar-se a la lluita contra el coronavirus i vol traslladar el més profund agraïment al valuós esforç que estan realitzant tant el Personal Sanitari com les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat.

#CuentaConmigo

#EndavantMésQueMai

#EsteVirusLoParamosUnidos

Compartir.