skip to content
Dos reforços de luxe per al Femení A
Dos reforços de luxe per al Femení A
VILLARREAL CF

La defensa Lara Mata i la davantera Naiara Ves són les primeres incorporacions per al curs 2018/19

El Femení A del Villarreal ha incorporat als dos primers reforços de cara a la campanya 2018/19. El club groguet ha arribat a un acord amb la defensa saragossana Lara Mata i la davantera valenciana Naiara Veus, que formaran part de la plantilla del primer equip femení del club groc per a la temporada que ve.

Lara Mata Caudevilla (Saragossa, 1993.02.18) actua com a defensa central. Als seus 25 anys, la jove zaguera saragossana compta amb àmplia experiència en el futbol d’elit. Després de completar seua etapa de formació en les categories inferiors del Real Zaragoza Femení, va donar el salt a Primera Divisió, categoria en la qual ha competit durant les últimes set temporades.

Naiara Ves Beneyto (Énguera, 1991.02.07) és una ràpida i vertical extrem esquerre de 27 anys. Després d’iniciar la seua carrera en l’equip femení d’Enguera (València), va donar el salt a la pedrera del Levante UD, on va debutar a Primera Divisió. Després del seu pas pel Valencia CF i la UD Aldaia, se suma al “il·lusionant” projecte del Villarreal CF.

“Estem preparades per sumar-nos a un projecte tan il·lusionant”

Les noves jugadores del Femení A del Villarreal han compartit les seues primeres paraules com a futbolistes grogues. “Estem preparades per sumar-nos a un projecte tan il·lusionant i sota el comandament de Sara Monforte, a la que coneixem a l’haver compartit vestidor amb ella”, han explicat. Per la seua banda, les dues es van mostrar motivades davant el repte de defensar els colors del Submarí: “És un equip de primer nivell que té una aposta en ferm amb el futbol femení. És un orgull formar part d’aquest projecte”.

Compartir.