skip to content
Dóna Sang i el Villarreal, units de nou
Dóna Sang i el Villarreal, units de nou
ACF FOTOGRAFÍA

Els futbolistes Musacchio, Jaume Costa i Moi Gómez van acompanyar als donants en El Madrigal

Complint amb una activitat solidària que ja és tota una tradició, les unitats del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana visiten hui El Madrigal, que realitza la seua primera jornada de Dóna Sang de la temporada 14-15. Amb aquest gest, el Submarí recolza la promoció de la donació de sang entre la població, objectiu bàsic del CTCV.

Avui, els futbolistes del Villarreal Mateo Musacchio, Jaume Costa i Moi Gómez van acompanyar als donants en la Zona VIP del feu groc en una jornada matinal –també es podrà donar aquesta vesprada de 16.30 a 21.00 hores- que ha funcionat a ple rendiment.

Des de 2002, el Villarreal CF, en col·laboració amb el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, organitza jornades de donació extraordinària, que té lloc en la Zona VIP del Madrigal. El club, com recompensa a aquest gest, obsequiarà amb dues entrades a cada donant per al pròxim partit de la Lliga BBVA en El Madrigal, que tindrà lloc diumenge que ve 19 d’octubre a partir de les 21.00 hores enfront de la UD Almería.

Dóna Sang millora les xifres de l’última donació

La primera visita de la campanya Dóna Sang de la temporada 14-15 es va saldar amb unes excel·lents xifres de donació després que 432 aficionats -43 nous donants- es presentaran per a realitzar la seua contribució, la qual cosa millora les xifres de l’última visita del Centre de Trasnfusiones de la Comunitat Valenciana (395 donants al gener de 2014).

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/donacionsangremadrigal071014_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.