‘Dóna Sang’ en l’Estadi de la Ceràmica
‘Dóna Sang’ en l’Estadi de la Ceràmica
HOYOYO

Els seguidors ‘groguets’ podran donar en la zona de Preferència central baixa aquest dijous 8 de febrer

Torna Dóna Sang a l’Estadi de la Ceràmica. Durant dijous que ve (8 de febrer), el Villarreal CF i el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) muntaran i organitzaran una campanya de donació de sang com un gest dins de Endavant Solidaritat.

La donació tindrà lloc en la zona de Preferència central baixa de l’Estadi de la Ceràmica, a la qual s’accedeix per la Porta 31 de la C/ Benicàssim. El personal del CTCV romandrà de 10.00 a 14.30 i de 16.30 a 21.00 hores atenent als ciutadans que desitgen participar en aquesta campanya de donació. El club obsequiarà amb dues entrades a cada donant i el exjugador i actual membre del departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Marcos Senna, assistirà a l’acte per a agrair de primera mà la solidaritat dels donants groguets. També assistirà una representació de la primera plantilla del Villarreal CF.

L’any passat es van animar a donar més de 700 persones de les quals 78 ho feien per primera vegada. El Centre de Transfusió i el Villarreal CF vénen col·laborant des de l’any 2002, en aquest temps s’han aconseguit més de 6.700 unitats que han servit per a proveir de sang i hemoderivados als hospitals de la nostra comunitat. Al febrer de l’any passat es van presentar 366 donants, dels quals 49 acudien per primera vegada a donar.

Compartir.