skip to content
‘Dóna Sang’ en l’Estadi de la Ceràmica
‘Dóna Sang’ en l’Estadi de la Ceràmica
HOYOYO

Els seguidors ‘groguets’ podran donar en la zona de Preferència central baixa aquest dijous 8 de febrer

Torna Dóna Sang a l’Estadi de la Ceràmica. Durant dijous que ve (8 de febrer), el Villarreal CF i el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) muntaran i organitzaran una campanya de donació de sang com un gest dins de Endavant Solidaritat.

La donació tindrà lloc en la zona de Preferència central baixa de l’Estadi de la Ceràmica, a la qual s’accedeix per la Porta 31 de la C/ Benicàssim. El personal del CTCV romandrà de 10.00 a 14.30 i de 16.30 a 21.00 hores atenent als ciutadans que desitgen participar en aquesta campanya de donació. El club obsequiarà amb dues entrades a cada donant i el exjugador i actual membre del departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Marcos Senna, assistirà a l’acte per a agrair de primera mà la solidaritat dels donants groguets. També assistirà una representació de la primera plantilla del Villarreal CF.

L’any passat es van animar a donar més de 700 persones de les quals 78 ho feien per primera vegada. El Centre de Transfusió i el Villarreal CF vénen col·laborant des de l’any 2002, en aquest temps s’han aconseguit més de 6.700 unitats que han servit per a proveir de sang i hemoderivados als hospitals de la nostra comunitat. Al febrer de l’any passat es van presentar 366 donants, dels quals 49 acudien per primera vegada a donar.

Compartir.