skip to content
“Difondre l’esperit del Villarreal CF a la província és molt important”
“Difondre l’esperit del Villarreal CF a la província és molt important”

Fernando Roig ha presidit l’acte de presentació del ‘Tour Centenari Groguet’

El Villarreal ha presentat aquest matí el ‘Tour Centenari Groguet’, una activitat emmarcada dins del programa Endavant Província que tracta d’un torneig dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys de la província de Castelló que podran gaudir de la ‘Copa Endavant 3×3’, una competició de futbol 3 que es disputarà a Segorbe, Almassora, Benicàssim, Nules, La Vall d’Uixó, Vinaròs, Vila-real, l’Alcora, Borriana, Morella, Onda i Benicarló. A més, cal destacar que la final del torneig es disputarà sobre la gespa de l’Estadi de la Ceràmica.

A la cerimònia de presentació, a més del president Fernando Roig que ha presidit l’acte, han acudit representants dels pobles esmentats anteriorment. Aquestes han sigut algunes de les declaracions més destacades de l’acte:

Fernando Roig

“Difondre tot l’esperit del Villarreal als pobles de la província de Castelló a través d’aquesta mena d’iniciatives és molt positiu i important. Vull agrair a tots els alcaldes i oferir-los tot el que és el Vilarreal, que és un ambaixador allà on anem”.

José Benlloch, alcalde de Vila-real

“Per a la ciutat de Vila-real, col·laborar amb el Villarreal CF ha donat fruits espectaculars. El programa ‘Endavant Província’, que enguany incorpora el ‘Tour Centenari Groguet’ ens permet fer activitats extraordinàries per als més xicotets”.

Merche Galí Alfonso, alcaldessa d’Almassora

“L’esperit del Villarreal ha sigut capaç d’unir a tota la província de Castelló una vegada més. En nom de tota la ciutat vull felicitar el Villarreal CF pel seu centenari i agrair l’haver sigut capaç de fer somiar a tota la gent d’Almassora, que vibra amb el Villarreal”.

María José Safont, alcaldesa de Borriana

“Vull agrair al Villarreal CF per haver inclòs a Borriana en aquest equip de municipis l’any del centenari. Anar als municipis de la província de Castelló a realitzar activitats amb els més xicotets, a més de mostrar-los el que és el Villarreal CF, és pensar en el futur”.

Gaudeix de la roda de premsa al complet de la presentació del ‘Tour Centenari Groguet’:

Compartir.