skip to content
Descobreix la nova sala de premsa de l’Estadio de la Cerámica
Descobreix la nova sala de premsa de l’Estadio de la Cerámica

L’amfiteatre recentment estrenat incorpora l’última tecnologia i les majors comoditats

L’Estadio de la Cerámica té nova sala de premsa. El Villarreal CF ha estrenat este espectacular amfiteatre que incorpora l’última tecnologia i ofereix totes les comoditats per a celebrar conferències de premsa i esdeveniments corporatius del club o dels seus patrocinadors oficials.

El nou amfiteatre disposa d’un espai total de 100 m², presidit per un gran escenari de 15 m², en el qual s’instal·larà pròximament una pantalla gegant. A més, incorpora una megafonia i il·luminació completament avantguardista i compte també un quart d’operacions i un altre per a la traducció simultània. Este nou espai té una capacitat de 80 còmodes butaques, amb connexió elèctrica i àudio, així com un lloc reservat per a un total de 20 càmeres de televisió.

La construcció d’esta nova sala de premsa forma part de l’ambiciosa reforma de l’Estadio de la Cerámica, que ha dut a terme el Villarreal des de maig de 2022 i amb la qual encara continua millorant espais interiors de l’impressionant i renovat coliseu groc.

Per a conéixer-la al detall, pots reservar el tour exclusiu per l’Estadio de la Cerámica.

Compartir.