Derrota davant el Málaga CF (1-2)

El Villarreal B, malgrat reaccionar en el segon acte, cau després de cinc partits invicte

El Villarreal B, que no coneixia la derrota des de feia cinc partits, rebia a un necessitat Málaga CF que en l’Estadi de la Ceràmica barallaria per una de les seues últimes oportunitats per a enganxar-se a la lluita per la permanència. El Villarreal B, que va ser de menys a més en el partit, va caure davant el Málaga CF per 1-2. El gol dels grocs va ser obra de Sergio Carreira.

Un inici fulgurant. En el minut 3 de partits els pupils de Miguel Álvarez van estar a punt d’avançar-se en el marcador per mediació d’Álex Millán. L’aragonés, després d’una fabulosa assistència de Sergio Lozano amb l’exterior, fixava al seu marcador dins de l’àrea i treia un espectacular tir amb la cama esquerra que detindria Yáñez per a evitar el primer gol del partit.

No obstant això, seria el conjunt visitant el que trencaria l’empat inicial. Chavarria, després d’una bona jugada combinativa, batia a Iker Álvarez per a avançar al seu equip.

El Málaga CF colpejaria de nou poc després. Rubén Castro, lliure de marca dins de l’àrea, batia al meta andorrà amb un tir creuat.

Poc més va poder fer el Mini Submarí en els minuts finals de la primera part. El Málaga CF marxava al descans amb dos gols d’avantatge en l’electrònic.

Miguel Álvarez va introduir cames fresques en l’inici del segon acte. Tiago Geralnik, Pacheco i Pablo Iñiguez ingressaven en el terreny de joc en lloc de Liberman, Migue Leal i Carlo. Així, l’equip va reaccionar tímidament. Sergio Carreira amenaçava a la defensa rival amb un potent centre ras que treia fora la defensa blanc-i-blava abans que Millán tinguera la mínima oportunitat d’embocar a gol.

El Villarreal B anava creixent a poc a poc en el partit. Carreira aconseguia arribar de nou amb perill a línia de fons per a posar un centre al segon pal que ni Millán en primera instància ni Lozano després del rebutge d’un defensor van poder enviar al fons de la xarxa.

La insistència groga tindria els seus fruits en el minut 62. Tiago Geralnik posava una passada espectacular a l’esquena de la defensa malaguista i Carreira apareixia per darrere per a anotar una pilota que tocava el pal abans d’entrar.

Continuava movent la banqueta el Villarreal B a la recerca de l’empat. Forés i Carlos Romero saltaven a la gespa de la Ceràmica en substitució de Fer Niño i Abraham, que va disputar els seus primers minuts com a groc en el renovat feu groguet.

El filial groc es va bolcar en atac buscant l’empat. El Málaga CF esperava arrere amb una defensa poblada preparada per a frenar els interessos groguets. Finalment, el premi del gol no va arribar per als de Miguel Álvarez, que van caure derrotats cinc jornades després.

Ftixa tècnica:

Villarreal B: Iker Álvarez; Migue Leal (min. 46, P. Iñiguez), Dela, Abraham (min. 79, C. Romero), Tasende; Carreira, Liberman (min. 46, Tiago), Carlo (min. 46, Pacheco), S. Lozano; Fer Niño (min. 72, Á. Forés) i Á. Millán.

Málaga CF: R. Yáñez; Delmas, E. Burgos, Juande, Cristian; A. Febas, Ramon (min. 79, Luis Muñoz), Escassi (min. 46, Ramalho), F. Villalba (min. 79, Genaro); Rubén Castro i Chavarria (min. 60, Lago Junior (min. 64, Álex Calvo).

Gols: 0-1. Min. 14: Chavarria.0-2. Min. 29: Rubén Castro. 1-2. Min. 63: Carreira.

Àrbitre: Ávalos Barrera (Comité Català). Va amonestar als locals Liberman i Millán i als visitantes Escassi i Ramon.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i el Málaga CF corresponent a la jornada 35 de LaLiga Smartbank disputat en l’Estadi de la Ceràmica davant 5.233 espectadors.