Derrota a Sevilla (3-1)

El conjunt groc es veu superat per les andaluses pese al gol de Fatou Kanteh

El Villarreal Femení va caure derrotat davant el Sevilla FC en un partit bastant igualat, quant a intensitat, durant els 90 minuts. Fatou Kanteh va marcar el gol groc, intentant remuntar després dels gols de Martín-Prieto i Gemma Gili, però Tony Payne va rematar el partit en els últims compassos.

En la primera part, el conjunt dirigit per Sara Monforte es va veure superat, en els minuts inicials, per l’equip sevillà. Les locals van aconseguir crear perill gràcies a la potència ofensiva de Martín-Prieto, qui ja amenaçava en el minut 15, però no va perdonar en el 19. L’atacant del Sevilla FC es va desmarcar de la defensa grogueta per a batre la porteria de Carmen Carbonell amb una cabotada. Després del gol, la defensa grogueta es va reorganitzar i va aconseguir que el marcador no es moguera més abans del descans. De fet, Carbonell va parar un espectacular mà a mà davant Tony Payne. L’ocasió més clara per a les grogues la va tindre Kayla McKenna en el minut 30, però l’esfèric es va trobar amb les mans de la portera rival.

Després del pas pels vestuaris, les andaluses van ampliar el seu avantatge gràcies a un gol de Gemma Gili, que feia vàlid un gran desmarcatge per la banda dreta. A penes 10 minuts després, Fatou Kanteh, aprofitant una gran assistència de Lucía Gómez, batia a Esther Sullastres i retallava distàncies en el marcador. No obstant això, la sort i la insistència no va somriure al Villarreal Femení, que va acabar veient-se superat ja en el 87’ amb un gol de Tony Payne.

Sevilla FC: Sullastres; Lucía (P. González, m.66), Diana Gomes, Eva Llamas, Débora García; Arola Aparicio (R. Otermín, m. 66), Cahynová (Alba Cerrato, m .75), Gemma (Nazareth, m. 89), María Pérez, Toni Payne (Alba López, m. 89); Martín-Prieto.

Villarreal Femení: C. Carbonell; Nerea (M. Llompart, m. 77), Giménez, C. Cubedo (Lucía G., m. 60), F. Lara (Tere, m. 60); Claudia I., Ainoa, Soldevila (Lucía R., m. 77), Raquel; McKenna i Kanteh.

Gols: 1-0. Min. 19: Martín-Prieto. 2-0. Min. 66: Gemma. 2-1. Min. 76: Kanteh. Min. 87: Tony Payne.

Àrbitra: Elena Peláez (Comité de Castilla y León).

Incidències: Partit celebrat entre el Sevilla FC i el Villarreal Femení, corresponent a la jornada 14 de la Liga F, celebrat en el estadi Jesús Navas.