Placeholder canvas
“Hem d’aprofitar els nostres moments davant el Real Madrid”
“Hem d’aprofitar els nostres moments davant el Real Madrid”

Quique Setién ha analitzat el partit davant el conjunt blanc (dissabte, 16.15 hores)

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit davant el Real Madrid, que es disputarà aquest dissabte, a partir de les 16.15 hores, en l’Estadi de la Ceràmica. Aquestes han sigut les declaracions més destacades del preparador santanderino:

El rival

“No hem de descobrir al Real Madrid a hores d’ara. Sabem que és un grandíssim equip amb grans jugadors i que segur ens comprometrà molt. Nosaltres ara podem afrontar el partit amb optimisme i il·lusió perquè estem en un bon moment de confiança i sensacions. Això ens ajudarà davant el Madrid”.

El partit

“Podem esperar qualsevol cosa del Real Madrid. Quan ha de defensar ho fa molt bé perquè són futbolistes ràpids, forts i intel·ligents i, quan estan prop de la seua àrea, són consistents. En atac tenen jugadors ràpids, que desequilibren i que si tenen un dia bo en qualsevol jugada creen perill i et poden fer gol. Els grans equips necessiten menys ocasions que el rival per a guanyar-li. El partit serà d’alternatives i hem de ser intel·ligents”.

Las claves del partido

“Sabem que hem de tindre molta seguretat amb la pilota. Hi haurà moments en els quals podrem dominar l’espai per a evitar que isquen amb jugadors ràpids. Aquesta part és fonamental si volem tirar avant el partit. Per part nostra, hem d’aprofitar les ocasions que tindrem quan generem. El que m’agradaria és que el que proposem de veritat per a aquest partit el vegem en el camp. Hem de ser capaços de mantindre la concentració i els moments perquè rivals com el Madrid et fan un gol més fàcil que uns altres, però si som intel·ligents assegurança que serem capaces de fer-los mal”.

Lluita per Europa

“Ara mateix no crec que puguem fer una valoració real de la situació per les places europees. Ningú pot traure conclusions definitives sobre el que passarà perquè queda molt. Els equips passen per moments i una ratxa bona et fica a dalt, però una dolenta et trau d’ací. Guanyar costa molt i en LaLiga hi ha molta igualtat i tothom pateix. El que més regularitat tinga i potser un punt de sort, estarà, però això no es decidirà fins que estiguem prop d’acabar la competició”.

Compartir.