skip to content
“Continuarem lluitant malgrat les adversitats”
“Continuarem lluitant malgrat les adversitats”

Miguel Álvarez assegura que el Villarreal B buscarà sorprendre l’Albacete BP malgrat les innombrables absències (dilluns, 20.30h)

Miguel Álvarez ha comparegut este diumenge davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit contra l’Albacete Balompié que es jugarà este dilluns, a les 20.30 hores, en l’Estadio de la Cerámica.

El tècnic de Jaén s’ha mostrat il·lusionat davant el repte de véncer als manxecs, malgrat les dificultats i les innombrables absències amb les quals arriba el filial a la cita: “Afrontem el partit amb tranquil·litat, malgrat les adversitats. Em centre en el que tinc. És veritat que tenim moltes baixes, però queixar-nos no farà que tornen. Tenim una setmana de treball molt bona i llarga al ser el dilluns el partit. Amb tot, prepararem el matx de manera que ens acoste a guanyar a casa i mantindre’ns en la lluita per la salvació, que és un objectiu molt bonic”.

En la mateixa línia, Miguel Álvarez ha advocat per passar pàgina del partit davant l’Amorebieta: “Va estar replet d’adversitats. Això d’Álex Forés va ser de bojos. És una entrada duríssima, que acaba amb un trencament de tíbia. Que no entre el VAR és inexplicable, però ara hem de mirar cap avant. Tenim un partit molt bonic per a jugar contra un rival que ha guanyat els últims cinc partits”.

Per això, l’entrenador del filial no augura un partit fàcil en La Cerámica: “Espere un partit molt difícil. És un equip que porta 15 punts de 15 possibles en els últims partits i tenim moltes adversitats, però l’anem afrontar amb la màxima il·lusió de traure el partit i poder guanyar-lo”.

Respecte a la temporada, Miguel Álvarez posa en valor la competitivitat dels seus futbolistes en una categoria duríssima: “L’equip juga bé i té bones sensacions en els partits. Formem jugadors, però també volem mantindre la categoria. No és fàcil i no sempre depén de nosaltres, però el que sí que depén és ajudar-los al fet que cresquen i arriben a ser professionals. És molt difícil el que hem fet. Estar dos anys competint així en la categoria. Molt pocs filials ho aconseguixen”.

Compartir.