skip to content
Col·labora amb Conquistando Escalones!
Col·labora amb Conquistando Escalones!

CONQUISTANDO ESCALONES

L’associació realitzarà una sèrie d’esdeveniments en les pròximes dates amb un fi solidari

Un cop més, el Villarreal CF torna a estar al costat de Conquistando Escalones. El club continua mostrant el seu suport i recolzant totes les iniciatives creades per l’associació fundada per afectats de distròfia muscular de Cintures LGMD-1F, que en els pròxims dies torna a tenir dates assenyalades en el calendari.

Els pròxims esdeveniments de Conquistando Escalones són els següents:

‘1ª Marxa Inclusiva Holi Colors’

La ‘1ª Marxa Inclusiva Holi Colors‘ tindrà lloc el proper dissabte 9 de juny a les 18:00 a Vila-real. Un recorregut de 2 km pel centre de la ciutat totalment accessible i amb unes inscripcions ja obertes per a xiquets i adults, persones amb i sense discapacitat i també per a gossos. Al llarg de la marxa hi haurà música i animació perquè puguen gaudir tots els assistents. La inscripció es tanca aquest dijous 7 de juny. Afanya’t!

A més es faran sortejos, gràcies als productes que han aportat els col·laboradors, com unes entrades per al parc d’atraccions Port Aventura, productes de petazetas, un ‘Cubomentero’ de Quesomentero i un sopar a El Racó d’Pepa, al costat d’una ruta guiada, amb tast afegida, per les Bodegues de Magnanimvs.

Per fer-te amb la teua entrada fes clic: INSCRIPCIÓ MARXA HOLI COLORS.

‘Clowntifics: la ciència més pallassa’

‘Clowntifics: la ciència más pallassa‘ és un espectacle destinat per als menuts de la casa i les seues famílies. En aquesta actuació hi haurà dos pallassos, al mateix temps que científics, que s’enfrontaran al repte de preparar els experiments científics més impressionants que mai s’hagen realitzat. Aquest xou serà interactiu, perquè els més xicotets aprenguen i es divertisquen.

Per aconseguir la teua entrada fes clic: ENTRADAS CLOWNTIFICS

Com en els anys anteriors, la finalitat del festival és recaptar fons per a l’Associació Conquistando Escalones, formada per una família que pateix una malaltia degenerativa anomenada distròfia muscular de Cintures 1F, la mutació genètica única al món, els fa immunes al VIH. Per tant, investigadors mèdics busquen una cura per a ells i de pas un nou tractament per a les desenes de milions que pateixen la SIDA a tot el món.

L’Associació Conquistando Escalones està pagant actualment a quatre grups d’investigadors de renom mundial, als quals s’uniran dos mai gràcies al que es recaptarà en propers esdeveniments i donacions. En poc més d’un any els metges han comptat amb més de 120.000 € per poder treballar, encara que necessiten aproximadament 200.000 € més abans que finalitze 2018 perquè seguir amb la investigació.

Compartir.