Capoue gaudeix de ‘Una Estrella en Tu Cole’
Capoue gaudeix de ‘Una Estrella en Tu Cole’
||||||

El futbolista francés ha donat una sorpresa als alumnes de 3r curs del CEIP José Soriano de Vila-real

El migcampista del Villarreal Étienne Capoue ha visitat aquest dijous el CEIP José Soriano de Villarreal gràcies a l’activitat ‘Una Estrella en Tu Cole’ de la iniciativa Endavant Club Groguet. La primera visita presencial d’un futbolista ‘groguet’ des que va començar la pandèmia del covid-19.

Durant l’acte, els alumnes de 3r curs del centre d’educació vila-realenc han pogut assaciar la seua curiositat fent tot tipus de qüestions sobre el Submarí i la seua trajectòria com a futbolista professional en una divertidíssima xarrada entre el jugador i els ‘groguets’. Étienne Capoue es va fer una fotografia amb els xiquets de la classe del CEIP José Soriano. Finalment, tots van eixir al pati per a jugar una estona a futbol amb l’ídol groc, que fins i tot va llançar uns penals als joves alumnes.

El Villarreal, amb els més xicotets gràcies a Endavant Club Groguet

A través de l’activitat ‘Una Estrella en Tu Cole’, el Villarreal CF acosta el club als més xicotets de la província de Castelló des de la temporada 2014-15. Una infinitat de futbolistes del primer equip i el Villareal Femení han passat durant els últims anys pels centres escolars de la província de Castelló.

Durant la pandèmia, el club groc es va reinventar per a celebrar l’activitat ‘Una Estrella en Tu Cole’, ideant un format virtual que permetera acostar a les estreles grogues amb els aficionats més joves de la nostra província.

D’ara en avant, els futbolistes del primer equip del Villarreal i Villarreal Femení aniran passant per més centres escolars per a conéixer i gaudir dels més xicotets. A més de la visita de les estreles del Villarreal, els centres escolars de la província de Castelló poden completar de manera gratuïta un entrenament dirigit per tècnics de futbol base groc, així com una visita guiada per l’Estadi de la Ceràmica.

Compartir.