Campions del Special Olympics!
Campions del Special Olympics!

HOYOYO

L’equip EDI del Villarreal CF es corona en el campionat celebrat en la Ciutat Esportiva PAMESA

El conjunt EDI del Villarreal CF es va proclamar campió del nivell intermedi de la vuitena edició del Campionat Nacional de Futbol 7 Unificat de Special Olympics, celebrat aquest cap de setmana, i per segon any consecutiu, en la Ciutat Esportiva PAMESA Ceràmica. El combinat groguet va aconseguir el primer lloc de la classificació en un grup en el qual competia al costat del Levante UD i al conjunt autonòmic de Castella-la Manxa.

Els groguets van anar de menys a més. Van iniciar el torneig amb una derrota per la mínima davant l’equip granota (0-1). No obstant açò, es van reposar i van encadenar dos triomfs consecutius davant Castella-la Manxa (2-0) i el Levante UD (2-0). Un empat a un en l’últim encontre davant el combinat manxec li va atorgar el títol de campió del nivell intermedi al conjunt EDI del Villarreal CF.

Aquesta competició, que s’emmarca dins del programa Play Unified de Special Olympics i la Setmana Europea de Futbol, congrega en un mateix terreny de joc i equip a esportistes amb discapacitat intel·lectual (esportistes Special Olympics) i sense discapacitat (companys unificats). Per part del Villarreal CF van participar, al costat del EDI, diversos entrenadors de la Cantera Grogueta i futbolistes del Femení A.

Compartir.