¡Campiones del COTIF (1-2)!
||||

El Villarreal Femení venç a la Selecció Nacional de l’Argentina amb dos gols de Sheila Guijarro

El Villarreal Femení s’ha proclamat campió del prestigiós torneig COTIF, que se celebra cada estiu en la localitat valenciana de L’Alcúdia. D’aquesta manera, el conjunt groc s’alça, per primera vegada en la seua història, amb aquest títol després del subcampionat aconseguit en l’edició del 2019.

Les de Sara Monforte van eixir al terreny de joc amb les idees molt clares, intentant portar el tempo del partit davant un bon combinat argentí, que no va posar les coses fàcils. Els primers minuts del partit van ser de tanteig per a tots dos equips. Les groguetes van manejar bé l’esfèric, amb una ràpida circulació de pilota davant una ben posicionada Argentina. De fet, el conjunt albiceleste va tindre una ocasió de gol molt clara encapçalada per Nayla Gallo, que va acabar resolent a la perfecció la portera grogueta Carmen Carbonell.

Per part seua, les groguetes van gaudir de diverses accions a pilota parada, creant bastant perill, però sense premi. Finalment, el premi va caure en el minut 30, moment en el qual Sheila Guijarro va aprofitar una bona pilota llarga a l’esquena de la defensa albiceleste per a fer un bon control i una definició de ‘killer’ per a posar el 0-1 abans d’arribar al descans.

En la segona part, el partit es va obrir i el Villarreal Femení es va fer amo del partit. Fruit d’això, i després d’una bona acció combinada, la pilota li va arribar a Kanteh, que li va posar un centre ras a Sheila per a definir a la perfecció i posar el 0-2 en el minut 38. Argentina no va deixar d’intentar-ho i va aconseguir retallar distàncies en l’electrònic en el minut 57 gràcies a un gol de Bueno. Tots dos equips van continuar atacant la porteria rival, però el marcador ja no es va moure i el Villarreal Femení es va proclamar campió del torneig.

Argentina: Esponda; González; Dos Santos (m. 47, Bueno); Roggerone; Nigita (m. 67, D’Angelis); Gall (m. 47, Ruffini); Flores (m. 47, Palomar); Núñez (m. 47, Sanabria); Holzheier; Alvés i Martín.

Villarreal Femení: C. Carbonell; C. Cubedo (m. 48, Cienfu); I. Miguélez; Belén (m. 36, Rocío); Sheila (m. 48, Vera Rico); Kanteh (m. 48, Bea Prades); Soldevila; Ainoa (m. 36, Ainoa); Lara Mata; Albeta (m. 36, Nerea) i Mar (m. 36, Claudia I.).

Gols: 0-1. Min. 30: Sheila. 0-2. Min. 38: Sheila. 1-2. Min. 57: Rocío Bueno.

Àrbitre: Claudia Cebollada López. Va amonestar, amb targeta groga, a Belén Martínez, Lara Mata i Bea Prades.

Incidències: Partit de pretemporada entre la Selecció Nacional de l’Argentina Sub-20 i el Villarreal Femení, corresponent a la final del COTIF 2022, celebrat en les instal·lacions de ‘Els Arcs’ a L’Alcúdia.