skip to content
Llegendes del Villarreal i grans amics
Llegendes del Villarreal i grans amics
||||||

Bruno Soriano, Manu Trigueros i Mario Gaspar, forjats en la Cantera Grogueta, són els únics jugadors que han superat els 400 partits amb el club groc

Molt pocs són els futbolistes que poden presumir d’haver aconseguit més de 400 partits en un mateix club. En el Villarreal CF, solament Bruno Soriano, Manu Trigueros i Mario Gaspar ostenten aquest privilegi.

Els tres jugadors, forjats en la Cantera Grogueta, s’han convertit en emblemes del Submarí, col·locant els seus noms a l’altura d’altres grans llegendes del club com Marcos Senna i Santi Cazorla.

Manu Trigueros i Mario Gaspar són dos dels capitans actuals del Villarreal, i han portat en repetides ocasions el braçalet que va portar molts anys l’excapitán Bruno Soriano, que els seus 425 partits oficials de groc van marcar durant diverses temporades el màxim nombre de trobades. Ara, el migcampista talaverà ha igualat al que fora el seu company en la medul·lar i el defensa alacantí es troba a tan sols un partit de l’exfutbolista d’Artana.

Els tres jugadors tenen en comú una llarga trajectòria al Villarreal CF. Han compartit vestuari moltes temporades i han forjat una gran amistat. “Som amics. Tenim molt bona relació i quedem contínuament. Estic molt feliç de veure’ls continuar fent història amb el meu club, el Villarreal. Tant Mario com Manu porten molts anys en el club i és increïble el que estan vivint”, explica Bruno Soriano, molt orgullós dels seus excompanys.

Veïns a Benicàssim, els tres futbolistes tenen una relació molt estreta i es reuneixen sovint. “Vivim els tres en la mateixa zona. Quan passeje al gos, em creue amb Bruno i Mario. A més, ens ajuntem molt a menjar”, reconeix Manu Trigueros.

En l’esport d’elit és cada dia més complicat veure casos com els de les tres llegendes ‘groguetas’, que han ajudat el Villarreal a consolidar el projecte del club: “És impressionant veure com creix l’entitat any a any. L’any passat vam aconseguir guanyar l’Europa League. És una satisfacció formar part d’això i poder compartir-ho amb aquests companys tant de temps”, reflexiona Mario Gaspar.

Bruno Soriano, Mario Gaspar i Manu Trigueros, amics als quals ha unit el futbol i que comparteixen un fort compromís i passió pel Villarreal CF. Gent senzilla, forjada la base i amb una impecable trajectòria professional defensant els colors del Submarí.

Compartir.