Bravissimo (2-3)

El Villarreal s’imposa al Napoli, líder de la Sèrie A, amb gols de Capoue, Jackson i Gerard

El Villarreal va tancar la seua preparació per a la volta a la competició mesurant-se a l’actual líder de la Sèrie A en un mític escenari, l’estadi Diego Armando Maradona. El Submarí es va imposar per 2-3 amb gols de Capoue, Jackson i Gerard.

L’equip de Quique Setién es va avançar en el marcador en el minut 12. Etienne Capoue, que ja va marcar davant el Aston Villa, va marcar amb un xut col·locat des de dins de l’àrea (0-1). L’alegria li va durar poc als grocs, ja que el Napoli va aconseguir empatar per mitjà d’Osimhen tan sols uns segons més tard (1-1, m. 13).

El Villarreal va quallar una completa primera meitat, desactivant al conjunt italià i buscant amb perill la porteria de Meret. De fet, just abans d’arribar al descans va poder avançar-se de nou en el marcador. Va ser una altra vegada Capoue, però aquesta vegada el seu xut va ser repel·lit pel porter rival.

El bon joc dels grocs va tindre el seu premi amb el 1-2 ja en la segona meitat. Corria el minut 66 quan Jackson va trepitjar l’àrea, va encarar al defensor i va marcar amb un xut amb l’esquerra. Golàs.

Just després va arribar el carrusel de canvis en els grocs. Van entrar al camp Gerard, Danjuma, Cuenca, Marcos Sánchez i Carlos Romero.

Precisament Gerard va ser l’autor del 1-3. El català va marcar després d’una ‘passada de la mort’ de Yeremy Pino (m. 69). Magnífic.

El Napoli li va posar emoció als últims minuts amb un penal polèmic. Kvaratskhelia va transformar la pena màxima (2-3, m. 78).

El Submarí va poder sentenciar en el 87’. Marcos Sánchez es va escapar per la dreta, va arribar a línia de fons i va centrar arrere per a Gerard, aquest va tocar de taló i la pilota li va arribar a Danjuma perquè aquest xutara al pal.

El pròxim partit del Villarreal ja serà oficial. El seu rival serà en Guijuelo en la segona ronda de la Copa del Rei (dimarts, 21.00 hores).

SSC Napoli: Meret; Di Lorenzo, Ostigard, Jesús, Mario Rui; Ndombele, Lobotka, Raspadori, Elmas; Osimhen i Kvaratskhelia.

També van jugar: Zerbin, Demme, Simeone, Zanoli, Barba, Zedadka i Marchisiano.

Vila-real CF: Reina; Kiko Femenía, Albiol, Pau, Mojica; Morlanes, Capoue, Baena; Collado, Jackson i Yeremy.

També van jugar: Gerard, Danjuma, Cuenca, Marcos Sánchez, Carlos Romero, Mandi, Iker Álvarez, Parell, Trigueros, Coquelin i Chukwueze.

Gols: 0-1. Min. 12: Capoue. 1-1. Min. 13: Osimhen. 1-2. Min. 66: Jackson. 1-3 Min. 69: Gerard. 2-3. Min. 78: Kvaratskhelia, de penal.

Àrbitre: Federico Dionisi (Itàlia).

Incidències: partit amistós disputat en l’estadi Diego Armando Maradona davant la presència de 24.600 espectadors. Es va guardar un respectuós minut de silenci en record de Sinisa Mihajlovic.