skip to content
Borriana acull la Copa Endavant 3×3!
Borriana acull la Copa Endavant 3×3!

La huitena parada del torneig groguet es disputarà el dissabte 6 de maig en la plaça Josep Iturbi

Nova jornada de la Copa Endavant 3×3! El Villarreal CF, a través del Tour Centenari Groguet, continua portant el futbol a diferents municipis de la província de Castelló. En aquesta ocasió, Borriana serà la seu de la huitena jornada de l’emocionant torneig groguet, que es disputarà el dissabte 6 de maig en la plaça Josep Iturbi.

Un total de 126 participants, repartits en 36 equips diferents, participaran en la competició que consta de dues categories: la Groc, per als nascuts entre 2011 i 2013 i la Blau, per als nascuts entre 2014 i 2016.

Únicament per participar tots els jugadors rebran un pack de benvinguda que inclou una samarreta grogueta especial amb la qual es disputarà el torneig. Els equips que isquen vencedors després d’una intensa jornada de futbol rebran les seues merescudes medalles de campions i, a més, estaràn en la gran final del torneig que es disputarà en l’Estadi de la Ceràmica.

Així mateix, el Villarreal CF portarà a Borriana una gran varietat de jocs per a amenitzar la jornada dels més xicotets. El trofeu de la UEFA Europa League conquistat pel Submarí en la temporada 2020/21 també serà present en la localitat burrianense perquè els participants i els seus familiars es fotografien amb la copa.

Finalment, cal destacar que la competició ja disputada a Segorbe, Almassora, Benicàssim, Nules, La Vall d’Uixó i Vinaròs, també comptarà amb la presència de l’ambaixador i llegenda del club, Marcos Senna.

Aquest és el programa de la Copa Endavant 3×3 a Borriana:

  • 9:45h Recepció dels equips participants
  • 10:30h Inici de la Fase de grups
  • 13:00h Final de la Fase de grups
  • 16:20h Inici de las Fase de clasificació
  • 17:25h Final de la Copa Endavant 3×3
  • 17:30h Entrega de premis als campions
Compartir.