Betxí, protagonista de Endavant Província
Betxí, protagonista de Endavant Província

ACF FOTOGRAFÍA

La localitat castellonenca brilla en El Madrigal

Betxí també va jugar en El Madrigal contra el Celta de Vigo. Els aficionats del Submarí que es van acostar a animar davant el conjunt gallec van gaudir de nou amb la iniciativa Endavant Província, nascuda amb la intenció de promocionar el turisme en la província de Castelló, que en aquesta trobada va tenir com a protagonista la localitat castellonenca.

La jornada va començar a les 14.30 amb el menjar oficial entre les directives del Villarreal CF i el RC Cèltic de Vigo. L’encarregat d’elaborar el menú va ser el Restaurant Brisamar de Betxí.

Més tard, 800 afeccionats arribats del municipi de la Plana Baixa s’unirien a la festa que es vivia fora de l’estadi, on Betxí oferia els seus productes típics a tots els aficionats grocs. Els simpatitzants groguets van degustar els famosos ‘rollets’ i ‘coquetes de sal i oli’, elaborats per l’Associació de Mestresses de casa de Betxí, així com van poder conèixer a fons la població convidada en aquesta ocasió dins de la iniciativa de Endavant Província.

A les 18.30, la Unió Musical de Betxí realitzaria la seua primera desfilada per la gespa del Madrigal. Al descans del partit, repetirien la mateixa acció pel verd del feu groc, a l’una que es mostraria en el marcador del Madrigal un vídeo promocional turístic de Betxí.

Cal destacar que l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, va presidir el xoc al costat dels presidents del Villarreal i el Celta de Vigo. Endavant Província continua amb el seu exitós recorregut. Fins al moment les localitats promocionades han sigut Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana, Nules, Almassora, Vila-real, Benicarló, Segorbe, Navajas, Altura, Castellnovo i Betxí.

Compartir.