Benicarló mostra els seus encants en El Madrigal
Benicarló mostra els seus encants en El Madrigal

ACF FOTOGRAFÍA

La localitat del Baix Maestrat, protagonista de Endavant Província davant el Granada

Benicarló va mostrar els seus encants abans i durant el duel d’aquesta vesprada davant el Granada en El Madrigal. La localitat del Baix Maestrat va ser la protagonista de Endavant Província, iniciativa nascuda amb la intenció de promocionar el turisme en la província de Castelló.

La jornada va començar a les 14.30 hores amb el menjar oficial de les directives del Villarreal CF i el Granada CF, en la qual els directius van assaborir un menú elaborat pel restaurador Javier Gasulla del Restaurant Chuanet de Benicarló.

Més tard va arribar l’hora de la festa fora de l’estadi. Més d’1.700 aficionats benicarlandos es van unir a la festa en els limítrofs de l’estadi, on es van instal·lar carpes en les quals es va repartir material promocional i es va realitzar una degustació de ‘coquetes de Sant Antoni’ i ‘pastissets de carxofa’ Denominació d’Origen de Benicarló. La xaranga de la banda de música de Benicarló va amenitzar els instants previs al partit.

Una vegada dins del feu groc la festa va continuar amb la ciutat de Benicarló com a centre d’atenció, ja que la banda de música Ciutat de Benicarló, presidida per Carlos Sánchez, va realitzar el primer de les dues desfilades sobre la gespa del Madrigal. El segon va ser en el temps de descans i en tots dos els aficionats van poder gaudir amb les peces interpretades per la banda de música de la localitat.

Cal destacar que l’alcalde de Benicarló, Marcelino Domingo, va presidir el xocal costat dels presidents del Villarreal CF i el Granada CF. A més, en el descans del partit, el vídeo marcador del Madrigal va oferir un vídeo promocional turístic sobre Benicarló. Endavant Província continua amb el seu reeixit recorregut. Fins al moment les localitats promocionades han sigut Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana, Nules, Almassora, Villarreal i Benicarló.

 

Compartir.