skip to content
Audi Marzá impressiona a l’afició amb els seus últims models
Audi Marzá impressiona a l’afició amb els seus últims models
||||

L’exposició de cotxes del concessionari castellonenc ha sigut present en la Fan Zone prèvia al partit enfront del RCD Mallorca 

Els aficionats del Villarreal han pogut gaudir dels vehicles més innovadors gràcies a l’activació de patrocini d’Audi Marzá. El partner oficial del Villarreal CF ha realitzat una exposició amb diversos dels seus últims models en la Fan Zone prèvia al partit davant el RCD Mallorca. En la plaça adjacent a l’Estadi de la Ceràmica, els seguidors han pogut presenciar per primera vegada el nou Volkswagen Taigo, acompanyat al costat d’altres nous models de la signatura germànica. L’exhibició de vehicles ha comptat amb diferents sortejos en els quals l’afició groga ha participat per a obtindre grans premis.

El Villarreal CF i Audi Marzá sumen ja cinc temporades treballant junts. El prestigiós concessionari castellonenc va passar a formar part dels partners oficials del club groc a l’agost de 2016. Els seguidors grocs poden obtindre més informació sobre Audi Marzá accedint al seu portal web: Audi Marzá.

 

Compartir.