Sergio Asenjo ‘torna al col·le’ a Castelló
Sergio Asenjo ‘torna al col·le’ a Castelló

HOYOYO

El porter groc ha visitat l’Escola Pia de Castelló gràcies a la iniciativa ‘Una Estrella al teu Col·le’

Sergio Asenjo ha tornat a les aules a Castelló. El porter internacional espanyol ha visitat aquest dimecres l’Escola Pia Castelló gràcies a la iniciativa del Club Groguet ‘Una Estrella al Teu Cole’. El ‘1’ ‘groc’ ha gaudit dels més menuts, compartint grans moments i divertides anècdotes sobre la seua experiència com a futbolista professional.

A més, els alumnes del centre Escuelas Pías de Castelló van poder satisfer la seua curiositat, plantejant tot tipus de preguntes al porter groc en una distesa ‘roda de premsa’ en què els petits van exercir de periodistes. Finalment, els joves alumnes castellonencs van aconseguir l’autògraf i es van fer una foto de grup amb Sergio Asenjo.

La iniciativa ‘Una Estrela al teu Col·le’, emmarcada dins d’Endavant Club Groguet, compta amb ampli recorregut. Aquesta temporada, Bonera i Miguelon van acudir al CEIP Pintor Camarón de Segorbe i Sergio Asenjo ha assistit al centre Escuelas Pías de Castelló.

D’ara endavant, els jugadors del Submarí aniran passant per més centres escolars per gaudir amb els més menuts. A més de l’entrevista amb les estrelles del Villarreal, els centres escolars de la província de Castelló poden gaudir de forma gratuïta d’un entrenament dirigit per tècnics del futbol base groc i d’una visita guiada per l’Estadi de la Ceràmica.

Compartir.