“Aquesta eliminatòria és per a gaudir”
“Aquesta eliminatòria és per a gaudir”
||||||

Alberto Moreno creu que l’equip plantarà cara a la Juventus i que sabrà patir en uns certs moments del xoc

Alberto Moreno va comparéixer davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa oficial prèvia al partit de la Lliga de Campions contra la Juventus en l’Estadi de la Ceràmica (dimarts, 21.00 hores). El futbolista sevillà va destacar la importància de gaudir d’aquesta bonica eliminatòria europea i va insistir en que l’equip arriba en un bon moment per a disputar-la malgrat comptar amb algunes baixes. L’andalús augura un bon ambient en La Ceràmica per a viure una nit de Champions. Aquests són els aspectes més destacats de les declaracions d’Alberto Moreno:

A gaudir de la Champions

“Aquesta eliminatòria és per a gaudir. Crec que és un partit que tot jugador volguera jugar. Ens enfrontem a un gran d’Europa que sempre opta a la Sèrie A i a la Champions. Arribem en una bona dinàmica i això ens dona molta confiança per a afrontar el partit”.

Bona dinàmica de l’equip

“L’equip ha anat millorant molts aspectes en els quals estàvem un poc febles. Al principi de LaLiga es van escapar molts punts, però hem millorat moltíssim. Hem sabut patir quan calia fer-ho. Tenim una plantilla molt extensa i el que sale està ficat. Tota la plantilla està molt unida i això porta resultats”.

El suport de tots els groguets

“És molt important jugar a casa. No he de fer cap crida a l’afició perquè sempre estan amb nosaltres, siga el partit que siga. Hem d’estar concentrats perquè tenen jugadors amb bones individualitats. Hem de tindre més ganes que ells per a portar-nos el partit amb la nostra gent”.

Jugar de tu a tu

“Eixirem a guanyar. És clar que hi haurà moments del partit en els quals patim, però l’equip sap fer-lo i defensarem tots junts. Ens agrada tindre la possessió i portar el control del joc. Hem de jugar de tu a tu sabent que és un equip gran. Hem plantat cara a tots els grans europeus. Estem preparats”.

L’equip sap competir malgrat les baixes

“Nosaltres hem demostrat que, malgrat tindre moltes baixes, hem sabut competir amb això. Tots estem preparats per al partit que siga. El que estiga en el camp el va ad donar tot i intentarà fer el seu millor partit. Ells tenen baixes de jugadors importants, però no deixa de ser la Juventus. Tenim moltíssima confiança, l’equip està ficat i gaudirem d’aquesta competició”.

Còmode en la seua nova posició

“Estic en un bon moment. Quan vaig arribar, les lesions no em van permetre estar al meu millor nivell. Unai em va demostrar la seua confiança, les lesions m’han respectat, estic molt còmode jugant una mica més endavant. Jo vull jugar on siga”.

Compartir.