skip to content
Anima al Villarreal a Elx!
Anima al Villarreal a Elx!

L’Agrupació de Penyes del Villarreal ha organitzat un viatge per a donar-li suport al Submarí en el Martínez Valero (dissabte 4 de febrer, 16.15h)

Anima al Villarreal a Elx! L’Agrupació de Penyes del Villarreal ha organitzat un viatge per a acompanyar al Submarí en el seu partit de lliga, corresponent a la jornada 20 de LaLiga Santander 2022/23, que es jugarà el dissabte 4 de febrer, a les 16.15h en l’Estadi Martínez Valero.

Els aficionats poden inscriure’s en el desplaçament en línia a través de la web de l’APV.

El preu del viatge, que inclou desplaçament amb autobús i entrada al partit, és de 33 euros per a penyistes i 48 euros per a la resta d’aficionats del Villarreal CF.

Els aficionats partiran cap a Elx amb autobús el mateix dia del partit, a partir de les 8.00 hores, des de l’IES Broch i Llop de Vila-real (Av. Europa). La volta està prevista una vegada concloga el partit.

Un viatge per a gaudir d’Elx

L’Agrupació de Penyes del Villarreal CF també ha organitzat una opció de viatge més completa que inclou desplaçament en bus, nit d’hotel en un Ibis 3***, menjars i excursions culturals. El preu és de 70 euros per a penyistes i de 85 euros per a la resta de seguidors groguets.

Pots obtindre més informació sobre aquesta opció de viatge en la web i xarxes socials de l’APV.

Compartir.