Andrés gaudeix amb una ‘Estrella al Teu Cole’
Andrés gaudeix amb una ‘Estrella al Teu Cole’

HOYOYO

El porter murcià ha visitat la Consolació de Borriana gràcies a la iniciativa del Club Groguet

Andrés Fernández ha tornat a les aules a Borriana. El porter internacional espanyol ha visitat aquest dimarts la Consolació de Borriana gràcies a la iniciativa del Club Groguet ‘Una Estrella al Teu Cole’. El ’13’ groc ha gaudit dels més xicotets, compartint grans moments i divertides anècdotes sobre la seua experiència com a futbolista professional.

A més, els alumnes del centre la Consolació de Borriana van poder satisfer la seua curiositat, plantejant tot tipus de preguntes al porter groc en una distesa ‘roda de premsa’ en què els menuts van exercir de periodistes. Finalment, els joves alumnes borrianencs van aconseguir l’autògraf i es van fer una foto de grup amb Andrés Fernández.

La iniciativa ‘Una Estrella al Teu Cole’, emmarcada dins d’Endavant Club Groguet, compta amb ampli recorregut. Aquesta temporada, Bonera i Miguelon van acudir al CEIP Pintor Camarón de Segorbe, Sergio Asenjo, al centre Escola Pia de Castelló, i Andrés Fernández ha visitat la Consolació de Borriana.

D’ara endavant, els jugadors del Submarí aniran passant per més centres escolars per gaudir amb els més menuts. A més de l’entrevista amb les estrelles del Villarreal, els centres escolars de la província de Castelló poden gaudir de forma gratuïta d’un entrenament dirigit per tècnics del futbol base groc i d’una visita guiada per l’Estadi de la Ceràmica.

Compartir.