Amb la ment posada en El Sadar
Amb la ment posada en El Sadar
||||||

El Submarí arriba a Pamplona amb jugadors recuperats abans d’aquest preciós xoc davant un equip molt competitiu

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit enfront d’Osasuna (dissabte, 14.00 hores) en El Sadar, on acudiran quasi un centenar d’aficionats groguets per a animar al Submarí. Aquests són els aspectes destacats de les declaracions del tècnic d’Hondarribia abans de l’important matx davant els ‘rojillos’:

Sensacions

“Estem amb la ment en el partit i la idea de ser constants en el que estem trobant en els últims partits adaptant-nos a cada rival i respondre quant a la regularitat en el rendiment. En l’exigència que ens posem des de la jornada 1, no hem trobat una bona resposta sempre”.

Altes i baixes de jugadors

“En la continuïtat de les diferents competicions, sempre hi ha lesions i enguany també hem bregat amb el COVID. Recuperar a jugadors sempre és una alegria i, sobretot, veure de nou a Coquelin després d’una operació. Ara ha d’agafar sensacions i que vaja entrant de manera progressiva per a evitar una recaiguda, però serà important d’ací a final de temporada. En el cas de Gerard, anem amb pas ferm. Una vegada tinga una bona faena física entrarà en les convocatòries. Aquest cap de setmana no estarà. Paco Alcácer tampoc estarà per la seua lesió en el bessó. Ara estem trobant rendiment en tots els jugadors disponibles i això enriqueix molt la competitivitat”.

Duel en El Sadar

“És un camp preciós amb el públic molt a prop i molt bolcat amb el seu equip. Hi ha molt de soroll a favor d’ells durant els partits. Serà un partit molt bonic i competit. Sabem el que oferirà Osasuna en el terreny de joc. En l’anada vam veure el seu millor rendiment i esperem el mateix. Hem vist diferents canvis tàctics durant la temporada i hem d’estar preparats per a això. És un equip que el dona tot i juga molt amb el cor, a més de tindre bons futbolistes tècnicament. És un rival que ens exigirà molt. Equips com el Barcelona i el Sevilla no van poder guanyar allí”.

Competència per a estar a dalt

“Si volem ser ací a dalt cal guanyar molt. Cada vegada és més difícil estar a Europa. Molts equips que venen per darrere també tenen aqueixa il·lusió, però veuen que és molt complicat. Ara necessitem guanyar perquè hem deixat molt en el camí. El Barcelona i la Real Sociedad estan guanyant ara molts partits”.

Compartir.