Almenara es llueix davant el Getafe
Almenara es llueix davant el Getafe

HOYOYO

La localitat de la Plana Baixa va exhibir els seus encants gràcies a la iniciativa d’Endavant Província

La localitat d’Almenara va ser absoluta protagonista abans i durant l’enfrontament del Villarreal davant el Getafe a l’Estadi de la Ceràmica gràcies a la iniciativa d’Endavant Província. Més de 300 veïns d’Almenara van presenciar el partit, convidats pel club groc, en viu i en directe des del coliseu groc.

La jornada va arrencar amb el dinar de directives, que a més d’amb els mandataris dels dos clubs, va comptar amb l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez. Al Restaurant Entrelínies de l’Estadi de la Ceràmica, els comensals van poder gaudir d’un menú especial, preparat pel Restaurant La Cope de la localitat de la Plana Baixa.

A les 18.30 hores, l’Agrupació de Penyes de Villarreal va rebre l’equip a la seua arribada al feu ‘groguet’. Tan sols 15 minuts després, la festa es va instal·lar a la Fan Zone, on va començar la jornada del Torneig 3×3 Groguet. Els equips participants van ser el CD Altura, CF Alcalà i ACD Peníscola.

Tres quarts d’hora abans de l’inici del partit, va signar la seua primera aparició sobre el terreny de joc l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara, dirigida per Miguel Bautista Fortuny, que va tornar a desfilar durant el descans, interpretant diferents peces per a delit de l’afició groga present a l’Estadi de la Ceràmica.

Compartir.