Placeholder canvas
Akiko Odagawa, una ‘grogueta’ japonesa a Canadà
Akiko Odagawa, una ‘grogueta’ japonesa a Canadà
||||

L’aficionada del Villarreal va començar a seguir al Submarí en 2004

Akiko Odagawa és una aficionada del Villarreal japonesa que viu al Canadà, país en el qual treballa actualment. La fan ‘grogueta’ va començar a seguir al Submarí en 2004, amb l’arribada de Diego Forlán a l’equip. Odagawa es va aficionar al club perquè el davanter uruguaià era el seu jugador favorit, però, malgrat la seua marxa, la fan japonesa es va enamorar del Villarreal.

“Vaig continuar animant al Villarreal perquè em vaig enamorar del club, de Vila-real i de la passió dels fans”, declara Odagawa. A més, a aquesta aficionada internacional li va fascinar el recorregut del Villarreal en la UEFA Champions League durant la temporada 05-06: “La seua trajectòria va ser com la història de David contra Goliath”. Odagawa reconeix que la valentia del Villarreal li va inspirar a nivell personal. L’aficionada també assegura que un dels motius pels quals es va enamorar del Villarreal va ser que permet donar eixida a jugadors formats en la Cantera Grogueta i no necessita gastar grans quantitats en fitxatges per a formar un equip competitiu.

La fan japonesa ha visitat l’Estadi de la Ceràmica en dues ocasions. La primera va ser en la temporada 10-11 per a presenciar el partit de tornada de la semifinal de la UEFA Europa League davant el Porto. En la següent temporada, Odagawa va tornar a visitar l’Estadi de la Ceràmica en un partit de lliga davant l’Atlético de Madrid. A més, l’aficionada japonesa també ha presenciat dos partits del Villarreal com a visitant. Un davant el Mallorca i un altre davant el Valencia a Mestalla. La resta de partits que veu des de casa, Odagawa els veu a través d’internet. A més, escolta els partits del Submarí per Ràdio Vila-real.

Odagawa té clar quins són els seus dos millors moments com a aficionada del Submarí: l’ascens a LaLiga en 2013 i la consecució del títols de campions de la UEFA Europa League en 2021. “Tinc molt bons records d’aquella final”, assegura la fan internacional del Villarreal. Finalment, reconeix que no pot triar només un jugador favorit i es queda amb dos ‘groguets’: Santi Cazorla i Bruno Soriano.

Des del Villarreal CF, a través de la sèrie ‘Yellows Around The World’, contem les històries d’alguns dels majors aficionats internacionals del Submarí.

Compartir.