“Fem un pas avant amb aquesta victòria”
“Fem un pas avant amb aquesta victòria”
||||||

El preparador basc destaca el valor de sumar la quarta victòria consecutiva en LaLiga

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, s’ha mostrat satisfet en la roda de premsa posterior a la trobada davant el Levante per aconseguir una victòria (5-0) que li aproxima a la zona noble de la classificació. Aquests són els aspectes que ha destacat el tècnic basc:

L’equip segueix ‘on fire’

“Malgrat les baixes que teníem de jugadors importants, la resposta de l’equip hui és el que li fa a un ser optimista. Hui l’objectiu era donar-li continuïtat al bon estat de forma de l’equip que hem vist en els últims partits. Hem aconseguit tres punts importants amb els quals l’equip fa un pas avant”.

Continuar complint reptes

“Teníem el repte de guanyar fora de casa i l’aconseguim a Sant Sebastià. També de tornar a competir i ser forts a casa i ho estem aconseguint. Tenim objectius bonics i hui hem fet un pas important en aquesta línia. L’equip, sobre la base de les baixes i jugadors que marxen ara a la Copa Àfrica, ha d’estar preparat per a poder tindre credencials i poder aconseguir una cosa important. El positiu és que queda molt i hem de trobar reptes que, constantment, ens motiven a continuar treballant per aconseguir-los”.

El bon moment de Dia, Samu i Aurier

“Boulaye ha trobat el gol en un procés d’adaptació en el qual calia trobar el seu lloc i el que podia donar al seu equip. Ha progressat en els dos últims partits. Samu, que venia d’una lesió llarga, es troba prop del jugador que necessitem i Aurier ha fet 90 minuts en els quals s’ha trobat còmode i ha pogut contribuir en la victòria de l’equip”.

Minuts per a N. Jackson i debut de Carlo Adriano

“Jackson treballa molt bé en la cantera i veurem com pot créixer perquè ell té condicions per a continuar millorant i veure el que ell és capaç de donar-nos, sobretot en aquest pròxim mes en què perdem a gent en la zona d’atac. Carlo també està jugant molt bé en el filial i hui ha tingut l’oportunitat de debutar. L’important és que ells continuen fent passos i puguen trobar a poc a poc rendiment en el primer equip”.

Pots tornar a veure la roda de premsa d’Unai Emery punxant en la imatge de la notícia.

Compartir.