“És especial enfrontar-nos de nou al Manchester United”
“És especial enfrontar-nos de nou al Manchester United”
||||||

Gero Rulli ha destacat que el Villarreal CF afronta l’encontre amb l’ambició de guanyar en Old Trafford

Gero Rulli ha comparegut davant els mitjans de comunicació al costat del tècnic Unai Emery per a analitzar la prèvia del partit d’UEFA Champions League davant el Manchester United, que se celebra aquest dimecres, a les 21.00 hores, en Old Trafford.

El porter del Villarreal ha destacat que, després de la victòria ‘grogueta’ a Gdansk, serà molt especial mesurar-se novament davant el Manchester United: “És bonic per a nosaltres mesurar-nos a ells. L’últim record que tenim davant el Manchester va ser en la final de la UEFA Europa League, que és un dels moments més importants de la història del Villarreal”.

Malgrat reeditar-se l’encontre davant l’equip anglés, Rulli adverteix que no tindrà res a veure al xoc que es va disputar a Polònia fa quatre mesos: “Serà un encontre completament diferent. La final ja va quedar arrere. Ara afrontem un partit de Champions League. Anirem a Old Trafford amb l’ambició de portar-nos els tres punts”.

Finalment, el portera argentí assegura que el Submarí competirà davant un rival del màxim nivell: “Estem demostrant que som capaços de competir davant qualsevol rival. És un partit amb molts al·licients. És la volta de Cristiano Ronaldo a Old Trafford per a jugar un partit de Champions League després de molts anys. Ells es mesuraran a un Villarreal que eixirà a imposar el seu joc. Hem de ser agressius, tindre personalitat i buscar imposar el nostre joc”.

Compartir.