Tots amb el filial per la permanència
Tots amb el filial per la permanència

El Villarreal B necessita el suport de l’afició aquest diumenge a les 14.00h en La Cerámica davant el Real Sporting

El Mini Submarí està lluitant per la permanència en LaLiga SmartBank i necessita el suport de tots els groguets en aquesta penúltima cita a casa! Per això, el Villarreal CF convida a tota l’afició groga a fer costat al filial aquest diumenge a les 14.00 hores en l’Estadio de la Cerámica davant el Real Sporting de Gijón. Junts ho aconseguirem!

Premi a l’assistència i sorteig de les samarretes dels jugadors del Villarreal B:

El Villarreal CF vol incentivar als seus aficionats perquè acudisquen a una cita molt important de la temporada i donar el seu suport al filial, per això ha decidit el següent:

  • El partit del diumenge sumarà com a assistència dins del programa de Very Yellow People (VYP) del primer equip per a poder ser Or la pròxima temporada. Això no implica que es vaja a penalitzar a l’abonat que no vinga, però sí que es premiarà al que assistisca, ja que se li sumarà com a assistència dins d’aquesta campanya. Per exemple, si un abonat no ha vingut a 2 partits del primer equip en l’Estadio de la Cerámica, si acudeix el diumenge se li quedarà en 1 partit d’absència.
  • Se sortejaran les samarretes dels onze jugadors titulars del Villarreal B en el xoc entre els assistents. El club ja donarà detalls de com es realitzarà aquest sorteig.
  • Com és habitual, cada abonat podrà recollir fins a 5 invitacions d’ús exclusiu per a l’afició local. Aquestes entrades es repartiran en el mateix accés de l’estadi.

Pla d’accés a La Cerámica:

  • Els abonats de Fons (Nord i Sud) i Tribuna Preferent podran accedir amb la seua passada lliurement bé a la Tribuna Preferent i Fons Sud. Els seients no estaran assignats i els aficionats se situaran per ordre d’arribada. En cas d’acudir amb convidats, podran asseure’s en la mateixa zona.
  • Els abonats de Tribuna (central i lateral), Llotja VIP i Llotja d’Honor accediran amb el seu abonament a la seua localitat habitual i no poden portar convidats a aquesta zona. Les invitacions que sol·liciten seran de la resta de zones habilitades (Tribuna Preferent i Fons Sud).
  • Els abonats de Súper Tribuna se situaran en la Súper Tribuna Par, accés per Porta 15 (no s’obrirà la Impar).
  • El Villarreal CF obrirà les portes des de 90 minuts abans de l’inici del partit.
  • Aquells que van reservar el seu seient en el Mini Estadi per a la primera part de la temporada tindran accés lliure a Tribuna Preferent.
  • Hi haurà venda d’entrades a 15 euros en les taquilles de l’Estadio de la Cerámica des de 90 minuts abans de l’inici del partit.
  • Els pàrquings obriran exclusivament per a aquells que tinguen el seu pàrquing de temporada, igual que amb el primer equip.

Vinga, afició! Volem continuar sent de Primera i Segona Divisió!

Compartir.