skip to content
Nacho Cano compon l’himne del centenari del club
Nacho Cano compon l’himne del centenari del club

‘Endavant Villarreal’, gravat en els estudis mítics d’Abbey Road com a homenatge a la història del ‘Submarí Groc’ dels Beatles, s’estrenarà el 19 de desembre

El prestigiós i reconegut músic compositor Nacho Cano ha compost l’himne del centenari del Villarreal CF, en el que serà sens dubte una de les iniciatives més destacades per a celebrar els 100 anys de l’entitat. L’himne, anomenat Endavant Villarreal, ha sigut gravat en els mítics estudis d’Abbey Road, com a homenatge del ‘Submarí Groc’ dels Beatles. El club presentarà aquesta obra tan especial el dilluns 19 de desembre en l’acte d’inauguració del centenari, que tindrà lloc, a les 19.23 hores, a l’Auditori de Vila-real.

Per a la composició de l’himne, l’artista madrileny s’ha submergit de ple en la història del club i el seu entorn per a compondre la lletra en valencià i així donar-li un esperit d’implicació i pertinença, perquè els groguets puguen sentir-se identificats amb la cultura i els valors locals.

A més, el músic ha volgut dur a terme el projecte en gran utilitzant els millors recursos tècnics, gravant la música en Dolby Atmos 11.1 amb l’Orquestra Simfònica de Londres, una de les millors del món, i ni més ni menys que en els mundialment coneguts estudis d’Abbey Road d’Anglaterra. Tot això com un gest especial en homenatge a la cançó del ‘Submarí Groc’ dels Beatles que va tindre influència directa en la història del propi club a la fi de la dècada de 1960, quan aquesta cançó es va popularitzar entre els aficionats i va donar origen a una nova identitat que des de llavors presumeixen amb orgull. En aquest mateix sentit, la portada fotogràfica de l’himne emula la icònica imatge de l’encreuament de vianants de la cantonada d’Abbey Road amb Nacho Cano i la mascota del Villarreal, ‘Groguet’.

Per la seua part, la veu de l’himne correspon al cor de l’elenc d’artistes immers en el reeixit musical de Malinche, un projecte liderat per Nacho Cano que va veure la llum al setembre d’aquest mateix any 2022 i que es pot gaudir en el Recinte Firal d’IFEMA de Madrid.

Aquesta especial composició s’escoltarà en la prèvia de tots els partits de la temporada. A més, una vegada presentat, totes les versions de l’himne podran descarregar-se de manera lliure i gratuïta.

Compartir.