Placeholder canvas
Monforte: “Aquest club mereix estar en Primera”
Monforte: “Aquest club mereix estar en Primera”

L’entrenadora del Villarreal Femení ha analitzat el vital partit davant l’Athletic Club (dissabte, 12.00h)

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, va comparéixer davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al, últim, vital duel per la permanència davant l’Athletic Club, corresponent a la jornada 30 de la Finetwork Liga F. El partit tindrà lloc el dissabte 20 de maig, a partir de les 12.00 hores, en Lezama (Bilbao). Aquestes són les declaracions de l’entrenadora castellonenca:

El rival: Athletic Club

“De l’Athletic Club destacaria a Iraia, que ens coneixem molt. És una entrenadora amb molta formació i és un club amb una gran cantera. Ara estan en el seu millor moment. Elles ja no es juguen res a nivell de taula classificatòria, però no serà fàcil. Esperem a un gran rival que voldrà guanyar, encara que probablement inclou rotacions”.

Objectiu clau: la concentració

“La concentració és vital. Fins que no xiule el final això no s’acaba. Hem d’estar molt serioses. Aquest club mereix estar en Primera per instal·lacions i per treball”.

Un partit a vida o mort

“No pots anar a empatar. Hem d’anar a guanyar. Depenem de nosaltres. No hi ha una altra opció i les xiques ho saben. Igual que contra l’Atlético de Madrid, que vam anar a guanyar, en Lezama també”.

Pots escoltar les declaracions completes de Sara Monforte en el següent vídeo:

Compartir.