Placeholder canvas
“És un plaer tornar al Villarreal”
“És un plaer tornar al Villarreal”

Marcelino ha sigut presentat oficialment com a nou entrenador del Villarreal CF

Marcelino García Toral ha sigut presentat com a nou entrenador del Villarreal CF en la nova sala de premsa de l’Estadio de la Ceràmica. El tècnic groc, a més, ha conegut de primera mà el renovat feu groc de la mà del president Fernando Roig i el conseller delegat Fernando Roig Negueroles.

Fernando Roig ha donat la benvinguda al tècnic asturià al qual ha transmés els seus millors desitjos en la seua segona etapa al capdavant de l’equip: “Marcelino és un entrenador al qual tots coneixem. La nostra primera experiència amb ell va ser molt bona, perquè va aconseguir l’objectiu de tornar a Primera Divisió. Vam gaudir d’uns anys molt bons i esperem que es repetisca la història. Ací et sentiràs molt còmode i espere que, amb l’ajuda de la teua gent, els jugadors i tota la gent del Villarreal, siguem capaços d’aconseguir els objectius. Enhorabona i benvingut”.

Marcelino, que ja ha dirigit el seu primer entrenament este matí, s’ha mostrat visiblement emocionat en la seua primera intervenció després de la benvinguda del president Fernando Roig. “No pensava fa poc temps que es poguera donar esta circumstància, però la vida a vegades ens porta a camins o a trobem una altra vegada en llocs on vas ser molt feliç. Ací passe quatre anys a nivell professional i personal meravellosos i, malgrat els moments de dificultat que vivim al final, el temps t’ajuda a donar importància a allò que realment ho té. El més important per a mi és el tracte professional i personal que se’m va donar. És un plaer tornar a ser ací” declara i, així mateix, ha tingut paraules de record per a José Manuel Llaneza.

L’arribada de Marcelino García Toral ha despertat il·lusió i optimisme en els aficionats grocs. Sobre això, el de Gijón, explica: “L’afició ja em va donar molt d’afecte en la meua primera etapa i estic molt agraït. Ara vinc amb la mateixa il·lusió, ambició i humilitat que el primer dia i amb ganes de correspondre a aquelles persones que han confiat en nosaltres per a complir els objectius”.

Preguntat per la plantilla i els objectius, Marcelino, respon: “La plantilla és bona. Si no creguera en ella hui no seria ací. Ara nosaltres som els encarregats de donar-los les eines per a traure el seu màxim rendiment. Em marque els objectius immediats, crec que és el necessari en esta mena de situacions”.

Finalment, Marcelino ha acabat la seua intervenció parlant sobre l’evolució pròpia i del club durant estos 7 anys: “És important saber que tots dos hem evolucionat. La humilitat, ambició i sobretot el treball és el que ens ha de fer perdurar i el millor argument per a continuar evolucionant junts”.

Pots tornar a veure la roda de premsa de Marcelino García toral al complet en el següent vídeo:

Compartir.