Dura derrota a Paterna (2-0)

El Villarreal Femení va caure derrotat a domicili davant el Valencia CF Femení

El Villarreal Femení no va poder puntuar, en el primer partit de la segona volta de la Finetwork Liga F, davant el Valencia CF Femení. El conjunt dirigit per Sara Monforte va caure derrotat per 2-0 davant el conjunt ché gràcies als gols de Marta Carro i Berta Pujadas.

La primera part del partit va estar marcada per la igualtat. Tots dos equips van intentar avançar-se en el marcador, encara que cap va donar amb el punt precís. De fet, a penes transcorria el minut huit, quan Ainoa estavellava un potent dispar en el travesser. Per part seua, les valencianes van tindre fins a tres serveis de córner consecutius, però les seues intencions van ser neutralitzades per les bones actuacions de la portera Carmen Carbonell. Així, tots dos equips s’anaven a vestuaris amb el marcador en taules (0-0).

La segona part, el Valencia CF va dominar els primers instants de joc. De fet, a penes sis minuts després de la represa del partit, Marta Carro rematava de cap, aprofitant una pilota centrada de Asun, per a batre la porteria grogueta (1-0). Pocs minuts després, Berta Pujadas rematava un rebutge per a marcar el segon, i definitiu, tant (2-0). Les groguetes ho van intentar fins al xiulet final, però no van poder canviar el resultat.

El pròxim partit del Villarreal Femení, corresponent a la Jornada 17 de la Finetwork Liga F, tindrà lloc el dissabte 28 de gener, a les 12.00 hores, davant el Deportivo Alavés en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.

Valencia CF Femení: Enith; Bakker (m. 76, S. Tamarit), Sandra, Pujadas, B. Beltrán (m. 84, Chacón); A. Torrodà (m. 90, Angy), M. Carro; Salmi (m. 46, Ainhoa); Asun, Anita Marcos, M. Portales (m. 76, Pauleta).

Villarreal Femení: C. Carbonell; Giménez (m. 84, Lucía R.), Soldevila, Ainoa, F. Lara; Nerea, Cienfu (m. 75, M. Llompart)., Claudia I., Estefa; Belén (m. 62, Tere), Sheila (m. 75, Kanteh).

Gols: 1-0. Min. 51: Marta Carro. 2-0. Min. 61: Berta Pujadas.

Àrbitre: Zulema González González (Comité Gallec). Va amonestar amb targeta groga a la jugadora local Sandra Perera, així com a les visitants Sheila i Ainoa.

Incidències: Partit corresponent a la Jornada 16 de la Finetwork Liga F entre el Valencia CF Femení i el Villarreal Femení, celebrat en l’estadi Antonio Puchades.