skip to content
Altimira puja al Mini Submarí!
Altimira puja al Mini Submarí!

El jugador català fitxa arriba a Miralcamp per a reforçar el lateral dret del filial

Adrià Altimira (Cardedeu, 28/03/2001) ja és groguet. El lateral destre català, també conegut com Alti, aterra a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza en qualitat d’agent lliure després de jugar en l’FC Andorra durant les dues últimes temporades, havent aconseguit l’ascens a LaLiga SmartBank juntament amb el Villarreal B el passat estiu. El futbolista de 22 anys s’unirà a les files del Mini Submarí en l’inici de la pretemporada.

Experiència en la categoria de plata

Adrià Altimira és un lateral dret amb recorregut en atac i sòlid en defensa que es va formar en les categories inferiors del FC Barcelona, club en el qual va arribar fins a la disciplina del Juvenil A. Seguidament, va marxar a Croàcia per a jugar en el NK Lomotiva i després va tindre un breu pas per la UD Melilla, abans de desembarcar al Principat.

Com a jugador tricolor, ha disputat un total de 2.539 minuts entre LaLiga SmartBank (36 partits) i la Copa del Rey (un partit). En la categoria de plata, ha donat tres assistències que van servir al FC Andorra per a guanyar aquests partits i ha anotat un gol.

Benvingut, Alti!

Compartir.