Placeholder canvas
Sol·licita ja l’entrada davant el Sevilla!
Sol·licita ja l’entrada davant el Sevilla!

Els abonats poden demanar gratuïtament la seua localitat per al partit del diumenge 18 de setembre (16.15h) en el Ciutat de València

Els abonats del Villarreal CF ja poden sol·licitar de manera gratuïta la seua entrada per a assistir al partit davant el Sevilla FC, corresponent a la jornada 6 de LaLiga, que tindrà lloc el diumenge 18 de setembre, a les 16.15 hores, en el Ciutat de València.

Sol·licitud en línia

El Villarreal CF ha habilitat una plataforma per a realitzar en línia la sol·licitud d’entrades per al partit que el Submarí disputarà en el Ciutat de València davant el Sevilla FC: ENTRADES DAVANT EL SEVILLA FC

Per a formalitzar la reserva, els abonats hauran d’introduir les dades del seu abonament: els quatre últims dígits del seu número d’abonat (PIN) i l’ID com a clau única. Posteriorment, podran decidir si fan ús d’alguna de les entrades gratuïtes -a part de la corresponent a l’abonament- que regala el club groc per a utilitzar durant tot el període de partits que disputarà el Submarí en el Ciutat de València.

Així mateix, en la plataforma, els groguets també podran reservar el viatge amb autobús (3 euros), que organitza el club en cada xoc amb el propòsit de facilitar als seus abonats el trajecte d’anada i tornada entre Vila-real i València. Els autobusos eixiran el diumenge al migdia des de Vila-real (horari per confirmar).

En finalitzar el procés, els aficionats rebran immediatament un correu amb la confirmació de la gestió, mentre que la pròpia entrada del partit la rebran per correu el dia abans del partit. Cal destacar que els aficionats que hagen sol·licitat el viatge amb autobús, hauran de presentar el correu de confirmació de la gestió per a poder emprendre el trajecte.

Fins quan puc sol·licitar la meua entrada?

Els abonats poden sol·licitar la seua entrada de forma anticipada per internet fins dijous que ve 15 de setembre a les 14.00 hores. Transcorregut aqueix termini, només podrà gestionar-se en les taquilles del Ciutat de València el mateix dia del partit.

Sol·licitud presencial

Els seguidors també podran sol·licitar l’entrada de manera presencial acudint a la Tenda Oficial del Centre, situada en Plaça Major de Vila-real. La data límit per a fer-ho és, igual que en la tramitació en línia, el dijous 15 de setembre als 14.00 hores. Aquells que no complisquen el termini hauran de sol·licitar-els directament en els taquilles de l’Estadi Ciutat de València el mateix dia del partit.

Per a qualsevol consulta referent a la sol·licitud d’entrades, els abonats poden posar-se en contacte amb el Villarreal CF a través del següent correu electrònic: taquillas@villarrealcf.es 

Informació sobre els busos

Eixida des de Vila-real

 • Els carrers habilitats per a l’eixida dels autobusos són l’Avinguda Europa i els carrers Bárbara Royo i Manuel Vicent de Vila-real.
 • El punt d’inici d’eixida d’autobusos és concretament l’encreuament entre l’Avinguda Europa i el carrer Matilde Salvador (rotonda al costat dels jutjats de Vila-real).
 • Els autobusos començaran a eixir a les 13.30 hores i fins a les 14.00 hores.
 • Els abonats hauran de presentar obligatòriament el correu de confirmació de la reserva de l’autobús (preferiblement imprés) i la documentació personal (DNI).
 • En el viatge d’anada, els abonats rebran un tiquet amb el número d’autobús assignat i hauran de pujar al mateix en el viatge de tornada.
 • Els autobusos s’ompliran per estricte ordre d’arribada. Les places no estan preasignadas.
 • Els aficionats no podran deixar cap objecte en els autobusos. Només podran portar les pertinences que puguen entrar a l’Estadi Ciutat de València.
 • Les persones que no hagen reservat el seu viatge amb autobús no podran desplaçar-se amb el club.

Arribada a València i retorn a Vila-real

 • Els autobusos deixaran als seguidors groguets en l’Avinguda Hermanos Machado de València, al costat del Ciutat de València. Des d’aquest mateix punt, hauran de tornar a agafar l’autobús després del partit per a tornar a Vila-real.
 • Els abonats hauran de mostrar el tiquet que han rebut abans de pujar-se en el bus d’anada, destinació València, i pujar-se així al mateix autobús en el viatge de retorn a Vila-real.
 • Els autobusos tornaran una vegada conclogael partit i com a màxim fins a 45 minuts després del terme del partit (18.45h).
 • Els autobusos arribaran a l’Avinguda Europa de Vila-real.
Compartir.