“Intentarem fer realitat el somni”
“Intentarem fer realitat el somni”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino assegura que el Villarreal haurà de “ser fort mentalment” al Camp Nou

L’entrenador asturià del Villarreal, Marcelino García Toral, es va mostrar molt il·lusionat de cara al partit d’anada de semifinals de la Copa del Rei que el Submarí disputarà aquest dimecres davant el Barcelona al Camp Nou (20.00 hores), encara que va advertir que serà molt complicat treure un resultat positiu. “Ho veiem molt difícil, però això no vol dir que no anem amb l’ambició de treure un resultat positiu. Estem a pocs minuts per arribar a una final. Aquest primer partit serà un indicador clar de les possibilitats que tinguem de passar a la final. El Barça és el clar favorit perquè a més ens anem a enfrontar al millor Barça de tota la temporada. Afrontem el partit amb la màxima ambició i motivació. A veure si som capaços de ser competitius un cop més davant d’un extraordinari equip”, va assegurar.

Segons el tècnic del Submarí, els seus jugadors estan preparats per afrontar una semifinal històrica, ja que el Villarreal mai abans havia arribat a semifinales del torneig del ‘KO’: “Estic orgullós de la meva plantilla i sé que anem a morir allà amb les botes posades. Competirem dignament. Sempre dono gràcies per entrenar aquests jugadors perquè tenen ambició i ganes de treballar. És indubtable que aquest és un partit especial. Molts d’aquests jugadors, i aquest cos tècnic, fa dos anys estàvem a Segona. Ara, gràcies al seu treball, estem a dos partits d’una final de Copa del Rei. Intentarem transformar aquestes ganes i aconseguir la classificació”.

Màxima concentració

Per Marcelino serà clau estar concentrats al màxim durant els 90 minuts del Camp Nou: “Hem d’intentar marcar, però no anem a jugar a l’atac ni a intentar treure-li la possessió al Barça. No podem i no ho farem. Tant Luis Enrique com jo sabem com contrarestar l’equip adversari, un amb molts canons i un altre amb menys. Després ja és futbol i depens de tenir un dia molt encertat. Els nostres futbolistes han de retre al màxim nivell i que els seus jugadors més determinants no tinguin el seu millor dia. Hem de minimitzar en el possible el seu rendiment, però és molt complicat”.

Tot i reconèixer que el Barcelona és favorit per accedir a la final, Marcelino adverteix que aniran a per totes sent conscients de la dificultat del duel: “Mantenir la porteria a zero al Camp Nou és molt difícil. No obstant això, hem d’intentar fer gol sempre que tinguem la pilota i quan no ho tinguem defensar com lleons. Haurem de ser forts mentalment sabent que tindrem córrer molt”.

Per l’asturià, l’equip blaugrana està en el seu millor versió de la temporada. “El Barça ha augmentat conceptes d’atac. Abans la possessió era innegociable i ara té recursos per vèncer al rival en funció d’on recupera la pilota. És l’equip que millor circula la pilota en espais reduïts. Els seus tres davanters valen set o vuit pressupostos del Villarreal. Intentarem que no tinguin el seu dia”, va analitzar.

Finalment, Marcelino advoca per gaudir una semifinal històrica per al club deixant-se la pell al camp: “Signaria guanyar. Però és que si guanyéssim 0-2 encara estaria oberta l’eliminatòria. El més important és competir i gaudir d’aquest partit. Que diguen que podem competir contra el Barcelona és un afalac molt gran. Intentarem fer realitat el somni”.

Compartir.