Descobreix la nova equipació per a la 19-20!
Descobreix la nova equipació per a la 19-20!
||||||

Els aficionats que assisteixin a la presentació de la Campanya d’Abonaments 19-20 podran veure-la en directe

El Villarreal CF ha presentat oficialment la nova equipació que lluiran els seus futbolistes en la temporada que 2019-2020, en què el Submarí Groc competirà en la màxima categoria del futbol espanyol per vintena vegada. Les noves equipacions estaran disponibles properament a les tendes oficials i també online.

Joma, patrocinador tècnic del Villarreal CF, ha dissenyat tres equipacions que l’equip de Javi Calleja podrà lluir a Laliga, la Copa del Rei, així com en partits amistosos. La primera serà de color groc, encara que amb detalls blaus, la segona de color verd i la tercera de color blau cel.

Els aficionats que assisteixin aquest dijous a la presentació de la Campanya d’Abonaments 19-20 podran veure les noves equipacions en directe, ja que diversos joves jugadors exerciran de models per un dia per presentar-les.

Característiques tècniques

El producte de Joma està reconegut per la seva qualitat i les seues qualitats tecnològiques. A les peces del Villarreal CF s’han aplicat els estàndards de qualitat de la marca.

Les elàstiques estan fabricades en polièster Interlock, que es caracteritza per la seua qualitat i elasticitat, a més de tindre molt bona resistència i un manteniment particularment senzill. Aquest teixit té una excel·lent transpiració, ja que se li aplica l’acabat MICRO MESH que confereix a la peça una major capacitat de traslladar la suor a la cara externa de la peça per a la seua ràpida evaporació, mantenint així el cos sec.

A les zones de major sudoració, on el jugador necessita un extra de transpiració, se substitueix el teixit Polyester per MESH, unes peces de reixeta que permeten que l’aire penetre en la peça i entre en contacte amb la pell, assecant-se i mantenint constant la temperatura corporal. Així mateix, s’ha inclòs un tractament antibacterià.

La samarreta està pensada perquè siga el més còmoda possible el futbolista. Per aquesta raó s’han cuidat detalls com les costures planes FLATLOCK, rematades a l’interior per evitar rascades i cubrecosturas en el baix i al coll.

Per maximitzar la comoditat dels jugadors, s’han evitat rascades pel logotip de Joma i l’escut del club s’han estampat en cautxú flexible sense costures interiors.

Compartir.