Placeholder canvas
Regala una experiència única per Nadal!
Regala una experiència única per Nadal!

El Villarreal ha desenvolupat un Curs de Tecnificació perquè els jugadors de qualsevol club puguen créixer com a jugadors amb els millors tècnics de la Cantera Grogueta

El Villarreal CF, en col·laboració amb Endeka Sports, ha impulsat un Curs de Tecnificació perquè els jugadors i jugadores de qualsevol club tinguen la possibilitat de millorar les seues habilitats com a futbolistes sota la direcció i la supervisió dels entrenadors de la Cantera Grogueta.

Dirigit per als joves jugadors des de categoria prebenjamín a juvenil, aquest programa de desenvolupament esportiu ha arrancat aquest mes de desembre i se celebra els diumenges de 16.00 a 20.00 hores en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva PAMESA CERÁMICA.

Amb les dates nadalenques cada vegada més a prop, el Villarreal ha llançat una nova modalitat de deu sessions (40 hores) que se celebren entre gener i maig. El seu preu és de 600 euros, més 45 euros d’inscripció.

Així mateix, el club groc també ha ideat altres dues modalitats de menor duració:

  • Modalitat 1: Curs acreditat de quatre hores (una sessió d’entrenament al mes). El preu d’aquesta primera opció és de 100 euros, més 45 euros de matrícula.
  • Modalitat 2: Curs acreditat de huit hores (dues sessions d’entrenament al mes). El preu de la segona opció és de 160 euros, més 45 euros de matrícula.
  • Modalitat 3: Curs acreditat de 40 hores (dues sessions d’entrenament al mes). El preu de la tercera opció és de 600 euros, més 45 euros de matrícula.

El programa de desenvolupament de jugadors del Submarí Groc és molt complet i aborda el futbol des d’un enfocament multidisciplinari. Aquest nou curs se centra en aspectes formatius del joc, treballa el desenvolupament motriu i coordinatiu dels jugadors, així com la millora del gest tècnic. A més, també incideix en l’aprenentatge de posicionament tàctic i en l’estudi i realització de tasques i moviments específics de cada demarcació. Tot això amb una ràtio de treball d’un entrenador per a cada sis jugadors.

La inscripció al Curs de Tecnificació inclou un equipament complet del Villarreal CF (samarreta i pantalons) i el desenvolupament de les sessions sota la direcció dels entrenadors de la Cantera Grogueta en un escenari d’última generació com és la Ciutat Esportiva PAMESA CERÁMICA. Els participants també comptaran amb cobertura mèdica, hidratació i fruita en cada entrenament, així com un diploma de participació personalitzat pel Villarreal CF.

Finalment, cal destacar que el Villarreal CF ofereix la possibilitat de dur a terme tecnificació exclusiva per als porters, així com realitzar entrenaments individuals d’una hora i sessions específiques de vídeo-anàlisi.

Per a obtindre més informació sobre el Curs de Tecnificació del Vila-real CF, es pot consultar als següents contactes 964 500 250, 672 044 924 i 678 636 252 o entrar directament en la web oficial: CURS DE TECNIFICACIÓ

Compartir.