Comunicat mèdic del Villarreal CF
Comunicat mèdic del Villarreal CF

663efbacbe2a453474f67abb576a1aea

Pablo Fornals pateix un síncope vasovagal en el partit davant de l’Athletic Club

Segons les proves mèdiques realitzades, el jugador del Villarreal CF, Pablo Fornals, va patir un síncope vasovagal en el partit d’ahir davant de l’Athletic Club en l’Estadi de la Ceràmica, la qual cosa li va obligar a abandonar el terreny de joc en el minut 8 del partit. El futbolista va passar la nit en observació en l’Hospital Nisa Rei Don Jaime de Castelló, on va ser sotmès a diverses proves de cardiologia per part del Dr. Fernando Dicenta amb electro i ecocardiograma, entre altres proves. A primera hora de la vesprada d’avui, Fornals ha sigut traslladat a l’Hospital Nisa 9 d’Octubre per a continuar amb més exploracions. Tots els estudis per a detectar algun tipus de patologia han sigut negatius, assumint així el diagnòstic de síncope vasovagal, la qual cosa li permetrà reincorporar-se a la seua rutina esportiva normal en el curt termini.

El castellonenc passarà aquesta nit en el Rei Don Jaime i matí a primera hora serà donat d’alta. Els serveis mèdics del Villarreal CF continuaran fent controls i revisions mèdiques exhaustives al jugador de forma rutinària. Accidentalment, després d’un colp en la mà dreta, el futbolista presenta una fractura en el cinquè metacarpiano, la qual cosa li impedirà entrenar amb normalitat en els pròxims dies.

Per la seua banda, el defensa Jaume Costa va patir una hipotensió en la recta final de la trobada d’anit, la qual cosa li va impedir continuar en el camp de joc, a causa d’una gastroenteritis vírica que arrossegava els dies previs i que també ha afectat a diversos jugadors de la primera plantilla, entre ells, Víctor Ruiz, qui va caure de la convocatòria a última hora. S’espera que tant Jaume com Víctor s’incorporen amb normalitat als entrenaments al llarg de la setmana.

Finalment, el central Daniele Bonera va ser substituït en el descans per haver patit un possible dany muscular en el bíceps femoral de la cama dreta, pendent d’estudis que es realitzarà demà al matí.

asisalogo

Compartir.